x

Romani propao brak sa Bosancem!

Romana Panić je još prije nekoliko godina, svojim (ne)promišljenim izjavama naljutila brojne Banjalučane. Naime, nakon što je sve češće u medijima počela izbjegavati pričati o svom rodnom gradu, a hvalila „svoj Beograd``, zamjerili su joj mnogi pa je sada vrlo često ogovaraju i novinarima dostavljaju zanimljive informacije iz njenog privatnog života.

Nedavno smo objavili kako Romana u posljednje vrijeme voli mnogo piti alkohol. To je sada pokazala i na „Farmi``. Koliko voli rakiju i to domaću šljivovicu govori i informacija da naručuje domaću rakiju iz Banje Luke pa je do ulaska na poznato seosko imanje svako malo dobijala po nekoliko boca alkohola. A alkohol je Romanu koštao i jedne ljubavne veze koja se, kako se priča, trebala krunisati brakom. Do toga nije došlo baš zbog pjevačicinog ponašanja.

Nezvanično, jedne prilike njena bliska prijateljica, kako bi joj pomogla u životu, riješila je da je bogato uda za gastrabajtera iz Njemačke. Bosanac se preko prijatelja raspitivao za pjevačicu, a kada je čuo da je raspoložena za udaju, pozvao ju je na provod u Minhen. Sve je bilo kako treba dok nisu otišli na večeru u jedan tamošnji restoran.

Romani se Bosanac svidio jer je vidjela da je dobro situiran, školovan... ali kako je večer odmicala, pjevačica je sve više shvatala da nije za nju. Poslije nekoliko čaša alkohola, Bosanac joj je u šali rekao kako joj sigurno nešto nedostaje dok se do sada nije udala, što je itekako naljutilo Romanu. Počela je da urla na njega i u facu mu prosula čašu pića.

To je bilo više nego dovoljno da se i on povuče iz svega pa je tamo želja da oženi Romanu ostala nedosanjani san baš kao i Romani da se udomi kod bogatog muškarca.

Izvor:expressmag/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.