x

SA PORODICOM U ``ZADRUZI``: Bulat sa bebom ulazi u rijaliti!

Marko Bulat pregovara o ponudi da se sa suprugom Marijom i petomjesečnom Doroteom od septembra nađe u novom rijalitiju. Čelnici ove televizije trenutno ubjeđuju popularnog pjevača da sa porodicom učestvuje u njihovom novom projektu. 

Pjevač Marko Bulat pregovara s televizijom Pink o ponudi da sa suprugom Marijom i petomjesečnom kćerkom Doroteom uđe u novi rijaliti ``Zadruga``.

 

Ukoliko pristane, Bulat bi se sa ženom i bebom pred kamerama našao početkom septembra i tamo bi proveo puna tri mjeseca.

 

- Producenti ubjeđuju Marka da u rijaliti uđe sa suprugom i bebom, a za to su spremni i da dobro odriješe kesu. Bio je na razgovoru u Pink televiziji, a ostalo je još da razmisli i da im da konačan odgovor. Bulatova kćerka Dorotea je rođena tri mjeseca prije termina, bila je i u inkubatoru, pa mu je produkcija obećala da će biti pod stalnim ljekarskim nadzorom. Naravno, djevojčica je sada dobro i ne očekuje se da će biti ikakvih problema - tvrdi dobro obaviješten izvor, i dodaje da Bulatova starija kćerka Sofija neće biti s njima zbog obaveza u školi:

 

- Ona ide u osnovnu školu, a Marko ne želi da zapostavi obrazovanje zbog rijalitija.

 

Zanimljivo je i to da će poznati koji uđu u rijaliti dobijati nedjeljni džeparac od 7.000 dinara, s kojim će morati da prežive tu sedmicu. Čelnici ``ružičaste televizije`` smatraju da bi Marko i zbog toga bio veoma interesantan publici jer će u ``Zadruzi`` biti brojne radionice u kojima će moći svašta da pravi i tako zaradi dodatnu sumu.

 

- Poznate ličnosti će morati da hranu, kozmetiku i sve ostale stvari kupe od budžeta koji dobiju. Bulatovi će ako uđu zajedno imati posebne uslove, pa samim tim i veći budžet. Međutim, imaće mogućnost da zarade i dodatan novac, tako što će sami praviti predmete koje će kasnije prodavati na pijaci - kaže naš sagovornik, i ističe da će se u ovom rijalitiju jasno videti koliko je koja zvijezda sposobna da se snađe.

 

- Marko crta, vaja, vješt je sa drvetom, pa će moći da slika ikone, pravi privjeske i skulpture koje će se prodavati. Na taj način može da zaradi novac, pa da, na primjer, priušti izlazak u restoran, mobilni telefon ili nešto drugo - otkriva naš izvor.

 

Bulat je potvrdio da pregovara sa televizijom Pink.

 

- Tačno je da su me zvali da uđem u rijaliti ``Zadruga``. Pregovori su još u toku - kratko je poručio popularni pjevač.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.