x

SEKA ALEKSIĆ JECA U SUZAMA: Ne mogu više bez mog sina Jakova!

Seku Aleksić je baš krenulo u posljednje vrijeme. Album ``Koma`` je više nego slušan, a publika na nastupima, zajedno sa pjevačicom, horski pjeva njene kako nove, tako i stare hitove. Pozivi za gostovanje stižu sa svih strana, tako da za nju nema zime. Iako je na poslovnom polju sve u najboljem sjaju, folk zvijezdu upravo sami posao košta živaca i privatno prolazi kroz pravi pakao, objašnjava za Ekskluziva.ba portal izvor blizak pjevačici. 

- Bespotrebno je govoriti koliko su se Seka i Veljko radovali dolasku bebe u njihov dom. Od kada je Jakov stigao, Sekin život je dobio novi smisao, a ona je toliko brižna majka da se znalo desiti da ne sklopi oka nadgledajući da li je sve u redu s bebom. To je bilo izraženije tokom prva dva - tri mjeseca, a i sada Seka, čim primijeti simptome prehlade ili gripe bdi nad svojim sinom. Nije ni čudo što je uzela veliku pauzu nakon porođaja, za razliku od njenih koleginica. Njen zvjezdani status joj je omogućio to da može birati kada da se vrati na scenu, a novi album je samo dodatno izazvao sjajne reakcije. Možda bi Seka još pauzirala i bila uz sina, ali ona je dobra duša. Zna da od nje zavisi faktički još četiri - pet porodica, jer tu su momci iz benda, kojima su honorari od Sekinih nastupa jedini prihodi. Stoga je od nedavno krenula sa koncertima, a iako dobija pozive da gostuje i radnim danima, za sada je to svela na vikende, počinje priču za Ekskluziva.ba portal izvor blizak pjevačici. 

 

- Seka je znala da će se kad tad vratiti na scenu i svojim nastupima, te da će morati biti odvojena od sina Jakova. Imala je brigu zbog toga, jer je prethodnih sedam mjeseci, non stop bila uz njega, pa je znala kako joj neće biti lako kada se posveti poslu. Dosta je brinula kako će njena beba bez nje. Iako je Veljko brižan kao i ona, i uvijek tu uz sina, strahovala je kako će se Jakov priviknuti i biti preko vikenda bez majke. Tu je nastao pravi pakao, objašnjava sagovornik Ekskluziva.ba portala i dodaje: 

 

- Sve je mnogo gore, nego što je Seka pomislila da će biti. Kako najviše nastupa u inostranstvu, jer je tamo posebno tražena, to znači da po cijela dva-tri dana bude bez Jakova. Svako malo se rasplače, a da ne govorim koliko puta zove kuću da provjeri je li sve u redu. Fanovi na osnovu njenih objava pomisle kako uživa kada ode da odradi koncert, ili se pohvali slikom iz hotela ili neke evropske metropole, a ne slute da je Seka tamo vrlo često u suzama i da preplače dane kada je bez sina Jakova. Govorila je kako njeno srce ne može izdržati odvojenost i da nenormalno brine. Njeni vjeruju i kako je smršala upravo zbog tolike sekirancije. Otišla je toliko daleko da kada pjeva u Srbiji, umjesto da prenoći u tom gradu gdje odradi nastup, ona se nakon tezge uputi kući u Staru Pazovu. Dođe u cik zore, taman kada se Jakov budi, tako da ništa ne spava, otkrio je izvor blizak pjevačici za Ekskluziva.ba portal i dodao kako su njena majka Ibrima i suprug Veljko uvijek uz nju, te da je tješe u tim momentima navodeći kako će se vremenom sve ovo stabilizovati i smiriti.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.