x

SJEĆATE LI SE NJE: Prognozirali su joj da će biti velika zvijezda zbog svoje ljepote i harizme, a sada radi kao hostesa!

Kada se crnokosa pjevačica Milica Majstorović pojavila u muzičkom takmičenju ``Operacija trijumf`` mnogi su bili oduševljeni njenom ljepotom i već ostvarene zvijezde su joj zbog kombinacije izgleda i talenta prognozirale veliku muzičku karijeru, ali čini se da je ona odustala od pjevačkog poziva, bar za sada.

Milica je postigla veliki uspjeh s pjesmom ``Savršen par``, zatim je snimila još nekoliko numera, pojavila u reality programima, a onda je nestala iz javnog života.

 

Kako saznajemo, Milica trenutno radi kao hostesa koja služi pića u jednom klubu u Beču. 

 

- Iako je svjesna svih potencija, Milica je karijeru pjevačice trenutno ``zamrzla`` i razmišlja u kom pravcu je najpametnije da ide, ali dok ne bude donijela konačnu odluku, morala je da nađe neki posao. Kako je lijepa i prijatna, posao hostese joj je djelovao potpuno korektno, pa je prehodnog vikenda služila goste u austrijskom klubu. Iako je ljudi mahom nisu prepoznali, bilo je i nas koji smo shvatili da je ona u pitanju - otkriva naš izvor.

 

Povodom ovih informacija pokušali smo da stupimo u kontakt sa Milicom, ali nam nije pošlo za rukom.

(Opera17.com)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.