x

SK Bosnia Teplice favorit kvalifikacije Češki Cup Teplice Beach Soccer FAČR 2015!

Prva ekipa SK Bosnia Online EU Teplice je favorit za naredni cup Češki u nogometu na pjesku koji če se po prvi put održati pod zaštitom grada Teplice ali zbog terena mora biti cup odigran u glavnom gradu Češke republike (Prag).

Češki cup Teplice je kvalifikacija za naredno finale Češkog cupa Beach Soccer FAČR 2015, koje če se odigrati u nedelju 2.8.2015 u Pragu (Češka republika). Naši Bosanci iz Češke su poznati sa svojom ekipom nogometa na pjesku i po prvi put če odigrati prva ekipa protiv rezerve u Češkom cupu Teplice.

 

Kvalifikacija počinje od 17:00 a završetak je planiran u 20:30. Cjelu akciju možete pratiti na livestream iTV Bosnia Online EU. Ekipa SK Bosnia Online EU Teplice će nastupiti protiv ekipa : BS Teplice, FC Real Teplice, SK Bosnia Teplice ´B´. ,, Prvi put u historiji grada Teplice organizujemo kvalifikaciju Češkog Cupa Teplice. Pobjednik će učestvovati u finalu Češkog Cupa nogometa na pjesku koji je pod savezom FAČR.

 

Očekujem pobjedu naše A ekipe ali sve u svemu želimo da sama organizacija turnira bude na visokom nivou. Ovim putem se zahvaljujemo svim fanovima, sponzorima i partnerima za podršku koja nam mnogo znači. ´´ izjavio predsjednik Tepličkog kluba SK Bosnia Online EU Teplice i prvo lice beach soccera u Češkim Teplicama Adnan Beganović.

 

O radu ekipe SK Bosnia Online EU Teplice se dosta priča i izvještava. Največa novost iz kluba je nominacija igrača Jiři Baran koji je u klubu SK Bosnia Teplice od 15 godine. Mladi talenat je nominovan u reprezentaciju Češke republike beach soccer za narednu euro league koja če se odigrati u Mađarskoj a protivnici Češke če biti Turska, Andora i Norska. Predjesnik kluba SK Bosnia Teplice Adnan Beganović nekrije zadovoljstvo i čast mu je prezentovati svoju BIH, klub i nogomet na pjesku po cjelom svjetu. Uskoro više informacija o pobjedniku naredne kvalifikacije Češkog Cupa Teplice.

 

Program kvalifikacije Češki Cup Teplice Beach Soccer FAČR 2015 :

 

1. Kolo : 

BS TEPLICE vs. SK BOSNIA TEPLICE ¨B¨

SK BOSNIA TEPLICE vs. FC REAL TEPLICE

 

2. Kolo :

SK BOSNIA TEPLICE ¨B¨ vs. FC REAL TEPLICE

SK BOSNIA TEPLICE vs: BS TEPLICE

 

3.Kolo :

SK BOSNIA TEPLICE vs. SK BOSNIA TEPLICE ¨B¨

FC REAL TEPLICE vs. BS TEPLICE

 

Očekivani sastav SK Bosnia Teplice : Jan Kalina, Marek Česal, Đenan Beganović, Jakub Voráček, Eduard Topor, Jiří Baran, Denis Laňka, Martin Choutka, Filip Kuncl, Michal Janech

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.