x

SLIJEDI NOVO HAPŠENJE U SLUČAJU MARJANOVIĆ? Jelenin ubica je poznat u javnosti!

Monstrum je neposredno povezan s javnim životom i često odlazi u Beč i Cirih? Vidovnjak Zlatko Šumadijski, poznatiji kao Kosmajski Vilenjak, predviđa veliko iznenađenje u medijski najpraćenijem slučaju u Srbiji i tvrdi da će krvnik Jelene Marjanović biti uhapšen krajem februara ili početkom marta, kao i da je riječ o muškarcu koji je povezan sa javnim životom!

- Jelenin ubica će biti pronađen do kraja februara ili početkom marta, dok će Zoran Marjanović biti pušten! Iznenađenje povezano sa hapšenjem biće višestruko, jer je riječ o osobi koja je neposredno u vezi sa javnim životom. Ta osoba često odlazi u Beč i Cirih. Hapšenje će imati veliki odjek u javnosti i mnogi će zinuti od čuda kada shvate ko je ubica, te da je Jelena ubijena iz osvete porodici Marjanović - tvrdi Zlatko Šumadijski iz Mladenovca.

On kaže da je Jelena odabrana kao žrtva da bi cijela porodica bila uništena.

- To nema veze ni sa Zoricom šamankom niti sa Zoranovom ljubomorom! Ubici je pošlo za rukom da im rasturi porodicu. Zoran je u zatvoru i više ne radi. Zorica je anatemisana i uništena u svom poslu. Zoranov brat i Zoranov sin obilježeni su kao da su gubavci. Taj ko je ubio Jelenu jeste psihopata! Perfidan je i uticajan. Marjanovići mnogo znaju, ali ne smiju da pričaju. Strah porodice je donekle opravdan, jer se plaše ubice i klana sa kojim je on povezan. Oni su iz straha skrenuli istragu u pogrešnom pravcu. Međutim, sve će biti rasvijetljeno i iznijeto na vidjelo - objašnjava vidovnjak iz Mladenovca.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.