x

SLOMILI JE U ŽIRIJU: Viki plakala zbog Lukasa!

Viki Miljković se rasplakala na snimanju „Zvezda Granda“ zbog provokacija i dobacivanja koja su joj upućivale njene kolege iz žirija, a najviše Jelena Karleuša i Aca Lukas, saznaje Kurir.

- Jelena je neprestano dobacivala Viki, koja je komentarisala kandidate, upadala joj u riječ, podsmijavala se, kao i svaki put do sada. Miljkovićeva je uspjela da prećuti to, vjerovatno ne želeći da se prepire s Jelenom, pošto se to uvijek na kraju završi svađom. Očekivala je možda i da Saša Popović prekine tu neprijatnu situaciju, da zamoli Jelenu da prestane da je ometa, ali to se nije desilo. Viki je još više pogodilo to što se Karleušinim prozivkama priključio i Aca Lukas, dok su se Marija Šerifović i Ana Bekuta smijale tome - priča naš sagovornik iz produkcije „Granda“.

 

Miljkovićeva je, prema riječima našeg izvora, jedva čekala da počne pauza kako bi mogla da napusti studio i isplače se.

 

- Kad je počela pauza za cigaretu, Viki je skočila sa stolice i otrčala u bekstejdž. Ja sam poslije pet minuta otišao u tu prostoriju i zatekao sam je uplakanu, brisala je suze kad je mene vidjela. Bilo mi je baš žao, očigledno da više ne može da trpi to da joj se svi podsmijavaju u žiriju, ali neće to javno da pokaže - završava izvor Kurira.

 

Viki Miljković nije odgovarala na naše pozive, kao ni na poruku koju smo joj poslali.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.