x

SOBARICA ŠOKIRALA SRBIJU: ``Mogu se ja pretvoriti i u zvijer!``

Milici Dimitrijević (27) iz Niša određen pritvor od 30 dana zbog sumnje da je učestvovala u ubistvu Dejana Dejančića (51) i pokušaja ubistva recepcionera Dejana Jovanovića (42). Ipak, motiv nesvakidašnjeg zločina je i dalje nerazjašnjen i prate ga svakojake spekulacije.

Dosadašnja saznanja ne ukazuju da je pljačka bila motiv ubistva jer, koliko je zasad poznato, iz vile DND nisu nestale veće pare. Tačno je, naime, da je ubijeni Dejančić imao nekoliko desetina hiljada eura, a po nekima i 100.000 eura, ali je novac, navodno, potrošio za sinovljevu svadbu. Prema saznanjima “Alo!”, poslije zločina u vili je pronađeno oko šest ili sedam hiljada eura, što isključuje pljačku kao eventualni motiv.

 

Čaršija naklapa i da su ubijeni, čija porodica živi u Švedskoj, i osumnjičena bili u navodnoj vezi, što niko do sada nije zvanično potvrdio, ali što će u istrazi biti provjereno.

 

Dimitrijevićeva je pak kategorično demantovala takvu verziju neposredno poslije zločina, kada se o njoj još govorilo samo kao o svjedoku ubistva i pokušaja samoubistva. Statusi koje je postavljala na svom Fejbuk profilu, međutim, ukazuju da je zbog nečega možda bila emotivno povrijeđena.

 

Zanimlivo je da je poslije deset dana od zločina u vili DND, koji se dogodio 5. novembra, na svojoj Fejsbuk stranici objavila citat Onorea de Balzaka: “Kada nas vole, žene nam opraštaju sve, čak i naše zločine. A kada ne ljube, ne opraštaju nam ništa. Čak ni naše vrline.” Nedavno je podijelila status sljedeće sadržine: “Neka te ne zavarava moja miroljubivost i strpljenje. Mogu se ja pretvoriti i u zvijer. Ožiljak za ožiljak, takva su pravila.”

 

Sjenku sumnje na Milicu bacili su nalazi DNK analize, koji su otkrili njen trag na okviru pištolja i barutne čestice na garderobi. Dva mjeseca poslije zločina ona je uhapšena. Da li će to biti dovoljno da bude i dokazana njena krivica, ili će se ponovo desiti obrt u istrazi, u ovom trenutku niko više ne može da pretpostavi, jer ovako kompleksan i kontroverzan slučaj istrage ubistva odavno nije viđen na ovim prostorima.

 

Dimitrijevićeva je na saslušanju negirala bilo kakvu umiješanost u zločin. Ona se sumnjiči za ubistvo i pokušaj ubistva u saizvršilaštvu, ali, prema najnovijim saznanjima, nema informacija koje bi ukazale na to da je još neko direktno uključen u zločin. Ipak, zasad se ni to ne isključuje.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.