x

ŠOK ZA SRBIJANSKU PJEVAČICU: Bivši muž joj oduzeo dijete, no haos uslijedio kada joj je poslao poruku u kojoj piše...

Ivana Stamenković Sindi i dalje vodi borbu oko viđanja svoje kćerkice Petre, a nedavno je od bivšeg supruga Nikole Pavlovića dobila poruke u kojima joj on prijeti kako će podnijeti krivičnu prijavu protiv nje jer je navodno kidnapovala dijete u obdaništu. “Alo!” je došao u posjed poruka koje bivša modelsica dobija od svog supruga, a on joj, između ostalog, prijeti kako će se potruditi da ona ubuduće dijete viđa samo u centru za socijalni rad.

- Dijete imaš pravo da viđaš od 16-19 utorkom i četvrtkom. Pošto si kidnapovala dijete iz vrtića danas u 13 ide ti krivična prijava. Danas treba do 19 da vratiš Petru ispred moje kuće - napisao je Nikola, a u sljedećoj poruci dodao:

 

- Tražiću da viđaš dijete u posebnim uslovima u centru za socijalni rad - zaprijetio je Nikola Ivani putem SMS-a, a kako saznajemo od dobroupućenog izvora koji nam je i dao ove poruke Ivana nije imala namjeru da kidnapuje dijete.

 

- Ivana je Petru pokupila u vrtiću poslije redovnog boravka ne želeći da joj dijete bude na produženom boravku pored slobodnih roditelja. Taj produžen boravak nije obavezan i samo je željela da iskoristi vrijeme kako bi bila sa kćerkom dok je Nikola taj njen potez iskoristio kako bi podnio novu prijavu protiv nje. Upućeni u dešavanja na relaciji bivših supružnika tvrde da je Nikola poslije izrečene zabrane prilaska Ivani od strane policije ovakvim prijetnjama, putem SMS-a, krenuo psihički da utiče na nju. Kako dobije poruku od njega, tako se uznemiri i počne da se trese - kaže naš izvor i dodaje:

 

- Bivšu „modelsicu“ izluđuje što joj on šalje poruke kada želi da prijeti, dok joj ni na pozive ni na poruke ne odgovara kada je dijete bolesno, te da uglavnom ostane bez odgovora na poslatu poruku: „Kako mi je dijete“ - završava naš izvor, a u namjeri da čujemo komentar Ivane Stamenković na ovu priču, kontaktirali smo sa njom, ali je do zaključenja ovog broja ostala nedostupna. Sa druge strane, njen bivši suprug Nikola nam se javio na broj telefona sa kog je Ivani slao poruke, ali je kratko rekao:

 

- U crkvi sam. Zovite me za 20 minuta - bilo je sve što je rekao Pavlović, a kada smo ga ponovo pozvali odbijao je naše pozive.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.