x

ŠOKANTAN OBRT U ISTRAZI: Saslušana kćerka ubijene pjevačice, ostavila psihologe u šoku kada je rekla da...

Mala Jana Marjanović (6), sa kojom su psiholozi i policijski inspektori razgovarali neposredno nakon ubistva Jelene Marjanović na nasipu u Crvenki, nije mogla precizno da opiše šta se tog dana dogodilo. Janin iskaz bio je zanimljiv inspektorima koji rade na ovom slučaju, pa su mu posvetili posebnu pažnju.

- Djevojčica je u trenutku ubistva imala pet godina. Ona je još uvijek mala da bi mogla da ima pojma o vremenu i prostoru. Dok je odgovarala, bila je veoma konfuzna i nije mogla da precizno kaže kada je u društvu roditelja otišla na nasip u Crvenki. Inspektori smatraju da je Janin iskaz veoma važan za rešavanje slučaja - kaže naš dobro obaviješten izvor.

 

Sagovornik Kurira je podsjetio da je djevojčica tokom psihološkog ispitivanja ispričala da „dogodilo nešto strašno“.

 

- U skladu sa njenim uzrastom, zamoljena je da nacrta različite crteže. Ona je na to pristala, ali je problem nastao kada joj je rečeno da nacrta porodicu. Djevojčica je to dobila i počela da plače – objašnjava izvor.

 

Jana je potom ispričala da je bila sa mamom i tatom na livadi.

 

- Tata i ja smo se igrali, a mama je otišla da trči i izgubila se u travi – rekla je djevojčica, a psiholozi su to povezali s njenim odbijanjem da nacrta porodicu – dodao je sagovornik.

 

Podsjetimo, Jelena Krsmanović Jovanović nestala je dok je trčala po nasipu u naselju Crvenka 2. aprila prošle godine. Njen suprug Zoran prijavio je nestanak, a telo nesrećne pjevačice „Granda“ otkriveno je sutradan u kanalu nedaleko od nasipa. Članovi porodice Marjanović više puta su saslušavani tokom gotovo jednogodišnje istrage.

 

- Na informativnom razgovoru su se našli gotovo svi koji su bili u blizini nasipa i čija su vozila snimile sigurnosne kamare. Međutim, nije se došlo do ozbiljnih saznanja. Ubica je očigledno veoma pažljivo isplanirao zločin, čim uspijeva da godinu dana bježi od pravde – rekao je izvor.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.