x

ŠOKANTNO: Nakon što je njihov voljeni otac i muž umro, porodica na osmrtnici imala šta vidjeti!

Ugledni biznismen Guillermo del Castillo vodio je porodični život kao brižljivi suprug koji je pazio svoju ženu Gracielu i dvoje djece, Pabla i Mariju. Kad je umro, porodica je u lokalnim novinama objavila osmrtnicu. No, nakon objave, primijetili su još jednu za čovjeka sa istim imenom, u istom gradu Tucuman na sjeverozapadu Argentine.

U njoj je pisalo:”Dragi moj, Bucko, Hvala ti za pet godina sreće. Tvoja ljubav zauvijek, Susana.”

 

Tada se otkrilo da je Guillermo imao drugi tajni dom koji je dijelio s ljubavnicom Susanom Cegadom i njenom djecom.

 

– On je dosta vremena provodio na službenim putovanjima, ali nikad nisam posumnjao na ovako nešto – rekao je njegov šokirani sin Pablo.

 

– On je imao neobično ime, tako da smo odmah posumnjali. Odmah smo provjerili na ženinom FB profilu i shvatili da je to on.

 

– Moja majka je slomljena. Niko nije imao pojma da se to događa.

 

Detalji njegovog dvostrukog života postali su viralni nakon što se kopija obje osmrtnice pojavila na Facebooku, a ljudi su pronašli i Susanin posljednji pozdrav od ‘vječne ljubavi’.

 

Ona je napisala:

 

-Dragi, moj Guillermo Del Castillo Reyes, sjajna osoba, odličan partner, rastužio me svojim odlaskom. Dao si mi najbolje godine svog života. Nadam se da smo ti moje kćerke i ja pružile najljepše trenutke.

 

– Očito je da bih željela da si sa mnom. Ali ne mogu biti sebična, nisi mogao više patiti se i boriti se. U januaru si mi rekao da ćeš umrijeti ove godine i to me je naljutilo.

 

– Nedostajat će mi tvoji pozivi, tvoja prisutnost, tvoj miris, dodir, glas koji mi govori slatke riječi – kako sam lijepa, kako dobro kuham.

 

– I po cvijeću koje si mi slao u ured shvatam da sam bila ljubav tvog života. Sve vrijeme si me volio.

(Doznajemo.com)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.