x

ŠPANSKA SERIJA: Kija tješila Slobu nakon njegovog raskida sa Lunom, pa opet uslijedilo pomirenje sa Đoganijevom!

Burnu noć za nama u rijalitiju obilježili su Luna Đogani i Sloba Radanović. Naime, njih dvoje su raskinuli vezu koju su započeli u ovom šou programu, a sve to je posljedica dolaska njegove, još uvijek, zakonite supruge Kije Kockar. Naime, Luna više nije mogla da podnese da gleda njih dvoje zajedno, što je prouzrokovalo veliku svađu među njima, da bi na kraju ona rekla da želi da se ``iskuliraju na neko vrijeme``! 

Ovo je Slobi jako teško palo, pa su se mnogi uplašili da će uraditi nešto pogrešno, a prva u pomoć pritrčala mu je, niko drugi, do Kija!

 

- Ti nešto nisi okej? Hoćeš da bježiš? Pa naravno da nećeš, htjela sam samo da vidim da li je sve okej - rekla je Kija.

 
Ipak, poslije izvijesnog vremena, Luna se uputila kod Slobe, koji je bio u radionici, jer nije mogla da izdrži da ne vidi kako je. On je tada, još uvijek, bio iznerviran zbog svega:
 
 
- Luna, šta si mi rekla prije pola sata? Ne treba mi niko ovdje. Ja hoću da budem sam. Ja tebe razumijem 100 posto. Ja ništa loše ne radim, zaista. Ne mogu da kažem da nisi u pravu. Ne mogu više da izdržim, kunem ti se, ne mogu. Ti ćeš da mi okreneš leđa kad mi najviše treba. Šta ti znači da se iskuliramo? - upitao je on. - Da ne budemo zajedno. Možda ćeš shvatiti da je tako bolje. Je l` ne vidiš šta se dešava? - upitala je Luna njega.
 
 
Međutim, nakon dugog razgovora, Luna je odlučila da se ipak pomiri sa Radanovićem:
 
 
- Izvini što sam ti rekla da ću da se iskuliram, stvarno sam to htjela, ali ne mogu. Ne mogu da te ostavim samog. Želim da budem pored tebe i kad ti je loše i kad ti je dobro. Da te ljubim i grlim, prebacujem svoju energiju na tebe, kakva god da je. I ništa što ti radiš sa njom meni ne smeta, samo mi je teško što se osjećam kao da ja ne pripadam tome - rekla je ona.
 
 
(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.