x

SRPSKA PRODAVAČICA TIJELA DO DETALJA OPISALA SVOJ POSAO: Evo sa kim je gdje spavala i za koliko novca!

Djevojka iz Srbije koja je prije dvije godine uhapšena zbog elitne pros*itucije zajedno sa Šapčaninom M.M, detaljno je opisala svoje “poslovanje”. Ona je navela da je M.M. upoznala u oktobru 2013. godine i da je pitala “da li može da počne da se odaje pros*ituciji“.

``Dogovorili smo se da usluge pružam svakodnevno u večernjim satima. Cijena klasičnog odnosa bila je 150 eura za sat vremena i od toga bi meni ostalo 100 eura dok bih M.M. davala 50. Odgovarao mi je taj dogovor i počela sam da “radim” odmah. U prosjeku bih na nedjeljnom nivou imala sedam “poslova”`` priča ona i nastavlja:

 

``Kad bi M.M. našao posao, porukom bi me obavijestio o hotelu i broju sobe u koju treba da idem. Usluge sam pružala u hotelima, kao i na različitim adresama u Beogradu`` izjavila je ona.

 

Kako je dodala, u hotele je išla zbog odnosa sa stranim državljanima, a u stanove sa Srbima.

 

Ona je takođe navela da joj je M.M. dao “radni” telefon i objasnila da su svi uključeni u pros*ituciju mijenjali brojeve svakog mjeseca.

 

M.M. je takođe angažovao sekretaricu koja je umjesto njega slala poruke i obavještavala djevojke o mjestu sastanka i imenima klijenata sa kojima bi trebalo da se nađu.

 

``Posljednjeg klijenta sam imala nedjelju dana prije hapšenja i to u hotelu, mislim da je bio Švajcarac. Imali smo klasični odnos za 150 eura. Tada sam na “posao” išla taksijem. Inače bi po mene dolazio jedan od dvojice vozača.``

 

``Oni su me vozili u automobilima koje je nabavljao M.M, a vozila sam se u “hondi”, “mercedesu” i “pasatu”.

 

Od djevojaka koje rade za M.M, znam neke koje su poznatije u javnosti, ali njihove brojeve telefona nemam niti se družim sa njima privatno``, ispričala je ona.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.