x

ŠTA ĆE ON REĆI NA OVO: Rada Manojlović rekla kako joj budući svekar i svekrva...

Rada Manojlović i Momir Gajić uživaju u svojoj ljubavi i pored raznih spekulacija da pjevačica ima problem u odnosu sa njegovim roditeljima. Naime, pričalo se kako je Momirova sestra i majka ne vole, a pjevačicu je to očigledno dosta pogodilo jer je, kako kaže, istraživala odakle je cijela priča potekla.

``Malo sam se raspitivala kako je potekla ta priča. Rekli su mi da su saznali preko drugarice koja je to čula u nekom kafiću od druga Momirove sestre. I meni je bilo jasno o čemu se radi. U redu je kada o meni pišu svašta, ja sam navikla na to, ali ne znam zbog čega mešaju druge ljude iz mog okruženja``, rekla je pjevačica.

 

Nije htjela da iznosi mnoge detalje što se njene veze tiče, ali je otkrila da ne može da bude prijatelj sa Momirovim roditeljima.

 

``Trudim se da ne iznosim detalje o vezi sa Momirom jer to ničemu ne vodi. Da me stvarno ne vole i da tu ima nečeg lošeg, vjerujem da bi se naširoko pisalo o tome. Momirovi roditelji su prije svega obrazovani ljudi, kulturni i veoma svedeni u razgovoru. Smatram da su familijarni odnosi veoma bitni i da treba da se poštujemo prije svega. Znači, ne moramo mi da budemo najbolji prijatelji jer nismo bliski ni po godinama. Ali poštovanja mora da bude, to je obavezno``, zaključuje Rada.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.