x

STEFANOVA DJEVOJKA ŠOKIRALA PROLAZNIKE: Snajka pokazala previše Bobi i Breni!

Mnogi bi pomislili da Lepu Brenu glava boli od brojnih ljubavnih veza njenih sinova, ali se ona uvijek trudi da ih podrži. Tako je u pratnji Stefana Živojinovića i njegove izabranice Dorotee Radenković došla na jednu proslavu, ali nije ni pomišljala da će te večeri predmet razgovora biti međunožje njene nove snajke.

Naime, Dorotea se pojavila u kratkoj haljini koja je jedva pokrivala njenu gu*u i cicamacu, a svi prisutni su bili u šoku. Iako javnost misli da Brena drži sve konce u rukama kada je riječ o Živojinovićima, ipak joj je promaklo u kakvom izdanju ju je snajka pratila u stopu, a što je naš paparaco uslikao.

 

Mlađani Stefan se do sada nije pojavljivao u javnosti sa novom izabranicom, te je ona riješila da pokaže šta sve posjeduje čim je prvi put s njim stala pred fotoreportere. Vjerovatno smatrajući da su noge njen glavni adut, dvadesetdvogodišnja Dorotea je haljinu skratila, što je bilo dovoljno da svi vide čime raspolaže.

 

Dok za Aleksandru Prijović, djevojku Filipa Živojinovića, Lepa Brena ima samo riječi hvale, kada smo je pitali za Stefanovu izabranicu, ona se u prvi mah zbunila. Ipak, pjevačica se brzo snašla, pa je na pitanje o novoj snajki rekla:

 

- Meni se dopada njegova djevojka, on ima istančan ukus kada su pripadnice ljepšeg pola u pitanju. Ne volim mnogo da se miješam u njihov izbor, a da li je snajka, to je previše rano da komentarišemo - rekla je Brena.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.