x

STRAŠNA TRAGEDIJA: Trudna manekenka pozirala na šinama, naišao je voz...

Frendzania Tompson (19) pokušavala je da se bavi modelingom. U želji da pokrene svoju karijeru, odlučila je da uradi set fotografija na željezničkoj stanici i upravoo ta odluka koštala ju je života. Frendzaniju je zgazio voz, a da stvar bude još tragičnija, nesrećna djevojka bila je trudna.

Hakami Stivenson, majka nesrećne djevojke kaže da je njena kćerka, inače student Blin koledža, odlučila da pauzira svoje školovanje da bi se posvetila karijeri modela. Upravo zbog toga odlučila je da uradi nove fotografije koje bi poslala modnim agnecijama, a mjesto snimanja bilo je željeznička stanica u Navasoti u Teksasu.

 

Frendzania je stajala između dva kolosijeka, kada je iz jednog pravca nailazio voz. Pomjerila se na drugi kolosijek da voz prođe, ali nije primijetila da voz nailazi i iz drugog pravca i to kolosijekom u kome se ona nalazila.

 

Osoba koja je fotografisala Frendzaniju nije povrijeđena, preneli su lokaani mediji.

 

Portparol ``Junion pacifika``, komapanije čiji je voz udario trudnu djevojku, kaže da je mašinovođa pokušao da ukoči, kao i da je uključio sirenu kada je primijetio djevojku na šinama, ali da je bilo prekasno.

 

Frendzanijina porodica pokrenula je akciju za prikupljanje novca za njenu sahranu.

(Blic.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.