x

SUPERLOPOVI: Ukrali most težak 22 tone !

U turskoj provinciji Kočeli ukraden je most dug 25 metara i težak 22 tone koji je koristio seljacima da pređu riječicu i stignu do svojih voćnjaka. Nadležni smatraju da je most ukraden zbog čelika u njegovoj konstrukciji čija vrijednost se procjenjuje na oko 8.500 eura.

Turski lopovi pokazali su da je moguće ukrasti baš sve, čak i kad je teret težak nekoliko desetina tona.Naime, u turskoj provinciji Kočeli ukraden je most dug 25 metara i težak 22 tone koji je koristio seljacima da pređu riječicu i stignu do svojih voćnjaka.

Seljaci su bili iznenađeni kada su otkrili da je most nestao i odmah su o tome obavijestili policiju. Policajci su stigli na lice mjesta i utvrdili da je most bio rasklopljen i utovaren na kamion. Nadležni smatraju da je most ukraden zbog čelika u njegovoj konstrukciji čija vrijednost se procjenjuje na oko 8.500 eura.

Mustafa Karakaš, stanovnik obližnjeg sela, izjavio je da mu ova krađa nikako nije jasna.- Sada moramo da se izujemo i pređemo riječicu – rekao je Karakaš.Policija traga za počiniocima.

Izvor:todayzaman.com/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.