x

SVADBA DECENIJE U NOVOM PAZARU: Bivši pjevač, sada uspješni biznismen priredio vjenčanje za pamćenje!

Danas se u Novom Pazaru odvija pravo gala slavlje i svadba za pamćenje! Nekadašnji pjevač, a sada uspješni biznismen Kemo Muratović se zajedno sa svojom izabranicom, prelijepom Merdžanom Muminović danas zaklinje na vječnu ljubav. Kako običaji nalažu, svatovi su se okupili ispred Kemine zgrade, a potom su se uputili po prelijepu mladenku Merdžanu, po čijem izlasku iz kuće je ispaljeno par hiljada metaka iz raznog naoružanja, što je ekipa Ekskluziva.ba portala i zabilježila.

Nakon što je mladoženja Kemo preuzeo mladenku i svoju izabranicu, kolona vozila je obišla krug u Novom Pazaru, a potom su se uputili do Melajske džamije, gdje su se mladenci šerijatski vjenčali. Poslije toga su otišli do Kemine kuće, gdje su također ispoštovani svi običaji. Zatim je u Foto studiju "Play on IMP" odrađen set profesionalnih fotografija, da bi se nakon toga uputili u Hotel Vrbak.

 

Inače, svadbenu kolonu je sačinjavalo preko 50 skupocijenih automobila, a samo prvih pet vozila je bilo vrijednosti preko milion konvertibilnih maraka. Kum predivnim mladencima je bio Hani Selek, vlasnik tvornice čarapa Ključ. Ekipa Ekskluziva.ba portala vam ubrzo donosi atmosferu i slavlje iz Hotela Vrbak, gdje će uslijediti vjenčanje pred matičarem i proslava do jutarnjih sati.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.