x

SVE JE ISPLANIRANO, TO JE BOLESNA IGRA: Anabela pobijesnila zbog Luninog stanja, pa oštro prokomentarisala Kijin ulazak u Zadrugu!

Nakon cjelokupne situacije koja je trenutno jako aktuelna, a tiče se rijalitija Zadruga i ulaska Kristine Kije Kockar u isti, pozvali smo pjevačicu Anabelu Atijas da da svoj komentar na sve to.

Pjevačica je bila jako uznemirena i zabrinuta za svoju kćerku Lunu Đogani, a onda je rekla svoje mišljenje o cjelokupnom rijalitiju. Po Anabelinom mišljenju, sve što se Luni dešava u rijalitiju unaprijed je isplanirano.

 

- Ne dajem više nikakve intervjue, zaista je dosta. Prosto više nisam u stanju ni da gledam ni da komentarišem. Rekla sam na početku, u ``Zadruzi`` kada smo se sreli, sve što sam imala i moje mišljenje je i dalje isto. Ja stojim iza toga da je sve to jako pametno isplanirano - kaže ona.

 

Pjevačica je bila zabrinuta i za mentalno zdravlje svoje kćerke Lune koja je u posljednje vrijeme neraspoloženija i tužnija nego ikada, a kada smo je pitali šta misli o ulasku Slobine žene Kije u Zadrugu, imala je oštar komentar.

 

- Ovo je sve otišlo predaleko, niko više od nas nijednog momenta ne uživa! Ma kakvi, teško je naći riječ da kažem, ali dobro... Ne želim više da učestvujem u ovoj bolesnoj igri, ovo je bolest što rade ljudima, igraju se sa mentalnim zdravljem - rekla je Anabela.

 (Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.