x

SVE JE RAZOTKRIVENO: Otkrivena brutalna istina o Novaku Đokoviću!

Ko o čemu, strani mediji o Novaku Đokoviću. Italijanski mediji su uoči US Opena brže-bolje pokrenuli priču da se Nole razvodi od Jelene, a sada su se na to nadovezali i Englezi. Nije prvi put da strani mediji pakuju afere prvom reketu svijeta, a i sam Đoković je nerijetko žrtva toga jer je iskren više nego što bi trebalo u razgovoru sa pojedinim novinarima, pa je priča o razvodu nastala kada je otkrio da su ga privatni problemi ometali na Vimbldonu.

Dežurni detektivi kada je riječ o srpskom sportisti su Italijani, a ne treba zaboraviti ni da su prednjačili i u optužbama da je namjestio meč davne 2007. i namjerno izgubio. Bilo bi potrebno mnogo stranica u novinama da se nabroje svi napadi stranih medija na aktuelnog šampiona US Opena, a osim Italijana, prednjače Amerikanci i Britanci, a „provlačili“ su ga čak i kroz doping afere. Da ne bude da su Srbi pristrasni i da samo oni vide nešto što drugi ne vide, odnosno slijepo brane Novaka, pozvali smo i hrvatskog trenera Nikolu Pilića, koji poznaje srpskog tenisera od malih nogu.

 

- Konkretno, Rodžer Federer nije imao tih problema jer je miljenik Zapada. Novak im smeta što je broj jedan, a iz male je države. Ne mogu da se pomire s tim da najbolji na svijetu nije neki Amerikanac, Francuz, Italijan... Pokušavaju da mu smjeste sve i svašta, neko će vjerovati, neko neće, i tu se ništa ne može... Ali ja znam da je Novak psihički jak i da sve to može da izdrži. Mogu da pišu šta hoće, on je broj jedan, to je činjenica, ostalo su izmišljotine - poručio je Pilić za naš list.

 

Teniski stručnjak Radmilo Armenulić pomno prati kako sportski dio priče, tako i ono što se priča, spekuliše... Armenulić smatra da su sve optužbe i napadi dobro organizovani i da nisu nasumični i slučajni.

 

- Činjenica je da je to zajednička akcija Engleza, Italijana i ko zna koga kako bi ga uznemirili i da bi pao u formi. To je očigledno. On je pametan čovjek i zna o čemu se radi, tako da mislim da to ne uzima u obzir. Pravo da vam kažem, na sve te optužbe ne vrijedi ni odgovarati, to su, jednostavno, smiješne stvari. Da se razvodi, valjda bi on znao prije njih, ne može se to sakriti - kaže Armenulić u razgovoru za „Alo!“.

 

Ni Armenulić ne poriče da sve što se dešava ima veze sa tim što je tako mala država iznjedrila velikog šampiona. 

 

- Mi smo mala država, on je najbolji na svijetu, a to im sigurno smeta i smetaće im sve dok bude prvi. A prvi će biti sigurno i ove godine, tako da će morati da izmisle nešto i za iduću godinu. Vjerovatno će pisati da ima još dvije žene ili ko zna šta. Poručio bih im da pune novine svojim aferama, jer kod njih toga ima napretek, a Novaka neka ostave na miru - zaključio je Armenulić.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.