x

Sada je vrijeme za predbilježiti se za novi DeLorean!

Početkom godine pisali smo o planovima DeLorean Motor Companyja da, zahvaljujući novom zakonu iz 2015. godine koji je dopustio maloserijsku proizvodnju replika automobila starijih od 25 godina, na prometnice vrati jedan od uistinu kultnih automobila – DMC-12. Iako vidimo kako projekt još uvijek nije u potpunosti spreman, na stranicama tvrtke sada je službeno otvorena mogućnost da iskažete svoj interes za novim DeLoreanom.

Odmah na početku treba napomenuti da svrha ove predbilježbe leži samo i isključivo u tome da budete među prvima obaviješteni jednom kada automobil doista bude spreman za prodaju, a budući da cijena automobila kao niti lista opreme u ovom trenutku još nije poznata, predajom ovog formulara ne obvezujete se učiniti sljedeći korak, odnosno zapravo i kupiti automobil. Formular se sastoji od uobičajenih pitanja poput vaše profesije i godina, ali i specifične stvari vezane usko uz vašu prošlost s kompanijom, ali i općenito sportskim automobilima.

 

Premda je ovo barem neki pokazatelj da se DeLorean, u obliku kakav poznajemo, ali tehnološki približen modernim vremenima, koja su donijela znatno strože zakone o dopuštenim emisijama štetnih plinova od onih koji su bili aktualni 1981. godine, doista namjerava vratiti u ograničenom broju u proizvodnju, no s druge strane priznanje tvrtke da još uvijek ne zna odakle će točno dobavljati njegov motor, kontrolni modul motora, kao i poneke dijelove interijera otvara prostor određenoj dozi sumnje.

 

Izvor: automobili.dnevnik.hrekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.