x

Sarajevo: Ismet Omerović već pet mjeseci živi u kući koja je uništena u požaru!

Ismet Omerović preko noći je ostao bez svog doma i svega što ima u životu. U požaru koji je prema Ismetovim riječima podmetnuo jedan od njegovih sinova izgorilo je sve. Sve se desilo u novembru prošle godine, a od tada, Ismet spava u toj kući. 

- ``Prije svega, poštovanje svima. Iza profila je Ismetova kćerka. Ja Vam se obraćam ovako javno sa jednom zamolbom..

 

Prije pet mjeseci mi smo ostali bez krova nad glavom, bez svoje kuće , koju su nam dobri ljudi napravili zahvaljujući emisiji ``Ispuni mi zelju``. Međutim, kuća je izgorila , nažalost.

 

Moj otac u kakvom je stanju, sad ne bih preporučila ni najvećem dušmanu. Moj otac je obolio, to što nas je snašlo niko ne zna kako je. Već pet mjeseci babo živi u toj ruševini. Mene duša boli što mu ne mogu pomoći, danima ne jede, obolio je, niko ga ne obilazi, niti išta.

 

Zato Vas molim sve Vas koji ovo pročitate da ne ignorišete objavu, ako ne možete pomoći, makar podijelite da i drugi vide molim Vas. 

 

Ostavljam Vam i broj mobilnog telefona moga oca na koji ga možete kontaktirati ako mu odlučite pomoći. 062 284 543 i zahvaljujem Vam se puno u ime moga oca i u svoje ime``, objava je koja stoji na profilu Ismeta Omerovića, a koju je ostavila njegova kćerka.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.