x

Sarajevo: Pronađeno beživotno tijelo muškarca !

Prva PU obaviještena je jučer oko 16.20 sati da je u ulici Hamdije Kreševljakovića, općina Stari Grad Sarajevo, u prostoriji podstanice JP “Elektroprivreda” - Elektrodistribucija Sarajevo, pronađeno beživotno tijelo nepoznate muške osobe.

Ljekari Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo konstatirali su smrt.  O ovome je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a uviđajem koji su obavili policijski službenici MUP-a KS nisu uočeni tragovi nasilja. 

Preminuli je vozilom KJKP ”Pokop” prevezen u prosekturu Bare, gdje će po nalaogu tužioca biti izvršen pregled, a po potrebi i obdukcija. 

RAZBOJNIŠTVO 

Dvije N.N. osobe su jučer oko 18.55 sati u ulici Dobrinjske bolnice, općina Novi Grad Sarajevo, izvršile razbojništvo nad radnicima u prodavnici “Merkator”. 

Tom prilikom maskirane N.N. osobe su uz prijetnju pištoljem, otuđile određenu sumu novca, a zatim se udaljile u nepoznatom pravcu. 

RAZBOJNIŠTVO 

Nepoznata osoba je jučer oko 18.55 sati u ulici Mula Mustafe Bašeskije, općina Stari Grad Sarajevo, izvršila razbojništvo nad radnicom u prodavnici “Merkator”. 

Tom prilikom N.N. osoba je uz prijetnju pištoljem otuđila određenu sumu novca, a zatim se udaljila u nepoznatom pravcu. 

KRAĐA 

III PU obaviještena je jučer u 10.50 sati da je tog dana u periodu od 01.00 do 05.00 sati, N.N. osoba izvršila krađu bakarnog lima s objekta Franjevačke teologije u ulici Aleja Bosne Srebrene, općina Novi Grad Sarajevo. 

O ovome je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a uviđaj su obavili policijski službenici MUP-a KS, koji nastavljaju rad na rasvjetljavnju ovog krivičnog djela. 

U KS-u 19 SAOBRAĆAJNIH NEZGODA

U protekla 24 sata na području Kantona Sarajevo dogodilo se ukupno 19 saobraćajnih nezgoda, od toga 18 s materijalnom štetom i jedna s nastradalim osobama, kojom prilikom je jedna osoba lakše povrijeđena. 

Zbog upravljanja motornim vozilom pod dejstvom alkohola iz saobraćaja je isključeno 25 vozača, pet osoba zbog upravljanja motornim vozilom bez položenog vozačkog ispita, pet osoba zbog upravljanja motornim vozilom prije sticanja prava na upravljanje, pet motornih vozila zbog isteka važnosti saobraćajne dozvole i sedam neregistriranih motornih vozila, saopćeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Izvor:Source/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.