x

Sarajevski kiseljak- Best Buy među mineralnim vodama!

Od samog svog otkrića i prvih analiza pa do danas, Sarajevski kiseljak postao je nezamjenjiva gazirana prirodna mineralna voda u BiH i prepoznatljiv vodeći brend, a najnovije istraživanje rezultiralo je prestižnim priznanjem ovom brendu, koji je potvrdio mjesto među „Best Buy Award“ proizvodima.

Švicarska kuća ICERTIAS sa sjedištem u Cirihu provela je istraživanje najboljeg omjera cijene i kvaliteta mineralne vode na području cijele Bosne i Hercegovine. Prema mišljenju krajnjih korisnika, koji su odgovarali na pitanja o omjeru cijene i kvaliteta u kategoriji mineralne vode, najveći broj ispitanika odgovorio je – Sarajevski kiseljak!

 

„Best Buy Award je prestižna nagrada, ali i dokaz istinskog kvaliteta Sarajevskog kiseljaka, koji opravdava poziciju vodećeg brenda na bosanskohercegovačkom tržištu. Ovakvo priznanje kupaca koji su prepoznali najbolji omjer cijene i kvaliteta, za nas predstavlja poticaj da nastavimo svoju poslovnu strategiju, vodeći pri tome i dalje beskompromisnu politiku kvaliteta“, ističu u Sarajevskom kiseljaku, te se zahvaljuju kupcima na povjerenju i vjernosti ovom renomiranom brendu.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.