x

Senzacionalne nagrade stigle u ruke najsretnijih dobitnika!

Nagradna igra „Zgrabi senzaciju“ svim ljubiteljima Sensationa donijela je dobru zabavu i napravila pravu euforiju, a fenomenalne nagrade stigle su u ruke onih najsretnijih. U sjedištu kompanije Sarajevski kiseljak uz prigodno druženje sretnim dobitnicima nagrade su uručili predstavnici marketing odjela.

„Redovito pijem proizvode Sarajevskog kiseljaka, a u našoj porodici posebno je popularan Sensation. Volim nagradne igre i vrlo često ih igram. Neku od nagrada da budem iskrena sam i očekivala inače da nisam ne bih ni igrala. Zasigurno ću i u buduće nastaviti piti Sensation kao i igrati nagradne igre, te želim da ih što više bude organizirano.`` istakla je Danira Pipić Manojlović dobitnica nagrade iPhone 6s iz Banja Luke.

 

Kodovi sa čepova  donijeli su za osam ljubitelja Sensationa potrošačku karticu Raiffeisen banke u vrijednosti od 1.000,00 KM . Osim novčanih nagrada uručene su i druge senzacionalne nagrade. Tako će dva dobitnika putovati na destinaciju po želji sa Croatia Airlinesom, po tri dobitnika će uživati uz iPhone 6s i iPad Air 2, a drugima će ljeto biti osvježeno uz nagrade Sphero BB8 StarWars Droid i Beats2 Solo On-Ear slušalice. 

 

Sensation zahvaljuje svim potrošačima koji su prihvatili izazov i pristali na razbijanje monotonije uz slanje kodova, te najavljuje i buduće nagrađivanje svojih vjernih potrošača. 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.