x

Sjajno druženje i u Tuzli: Ladies In, najposjećeniji event za poslovne žene u BiH!

Sada već tradicionalno druženje žena iz svih sfera biznisa u BiH, postalo je omiljeno damama u Sarajevu i Tuzli, koje su svojim odzivom i ovog mjeseca pokazale koliko im je bitno da obogate svoju poslovnu, ali i prijateljsku mrežu kontakata, podijele pozitivna iskustva i provedu nezaboravnu noć uz mnoštvo iznenađenja.

Kamerni Teatar 55 Sarajevo i Narodno pozorište Tuzla postali su omiljeno mjesto za izlazak dama iz biznisa, i tako je bilo i prethodna dva dana, na eventima koji su okupili preko 350 gošći.

 

Pored sjajnih predstava, odlične atmosfere, i trenutaka ispunjenih smijehom i zabavom, sve gošće Ladies In evenata posebno obraduju i pokloni prijatelja projekta, bez kojih ovo interaktivno druženje ne bi bilo isto.

 

Prijatelji koji iz mjeseca u mjesec izmame najviše osmijeha, daruju gošće, prate i podržavaju razvoj jedinstvenih priča kakva je i Ladies In, su: Jana, voda s porukom ljubavi, Sarajevski kiseljak, dm drogerie markt, Optika Durak, Magazin Azra, Surf, Alster Pro, Nescafe, Nestle, Vinogradi Nuić, Medela, Catering Royal, Menprom, MI 99, Zizza, Imani Made in BiH, For the hunters, Zonin Family & ZONIN 1821.

 

Medijski prijatelji projekta: Azra magazin, In Store magazin, In Bar magazin, Hayat TV, Faktor, Ekskluziva, RSG, Antena radio i Tuzlanski.ba.

 

Budite i vi dio najbolje interaktivne priče za poslovne dame u BiH.

 

Za više informacija o Ladies In projektu posjetite Facebook fan page Ladies In.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.