x

Skandal u Španjolskoj: Atletico tuži Barcu jer `vrbuje` Griezmanna!

Atletico smatra da bi Barca prilaženjem igraču koji je pod ugovorom mogla ugroziti integritet prvenstva i destabilizirati klub koji je drugi u ligi

Zimski prijelazni rok je pred vratima, a već su počele zakulisne igre od kojih mnoge završe spektakularnim transferima kad se rok službeno otvori. Jedan takav zasigurno bi bio kad bi Antoine Griezmann, napadač Atletico Madrida, prešao u Barcelonu.

``Barcelona je možda prišla Griezmannu, ako je istina da se predsjednik Bartomeu sastao s njegovom obitelji. To bi se moglo protumačiti kao početak kontakta. Naša je dužnost kontaktirati moguća pojačanja, to nije ništa neobično,`` rekao je Guillermo Amor, Barcelonin čovjek za odnose s javnošću. I možda sve uprskao. Jer nakon toga Atletico je tužio Barcelonu Fifi, piše Marca.

Podsjećamo, španjolski mediji prenijeli su priču da se predsjednik katalonskog kluba, Josep Maria Bartomeu, sastao s obitelji napadača Atletica kako bi dogovorio 100 milijuna eura vrijedan transfer.

Problem je što je Griezmann pod ugovorom i Fifa bi to mogla protumačiti kao `vrbovanje`, a prijelazni rok još nije počeo. Griezmann je nedavno produžio ugovor s Atleticom do 2022., Atletico smatra da bi Barceloninim prilaženjem igraču koji je pod ugovorom mogao ugroziti integritet prvenstva i destabilizirati klub koji je drugi na ljestvici.

 

Izvor: Goal.com

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.