x

Slastičarna Dolce Ore podijelila 500 kafa i 500 muffina

Iako je sa radom počela tek krajem jula ove godine, Caffe slastičarna Dolce Ore je rekordnom brzinom postala simbol grada, kada su u pitanju radnje ovoga tipa. Na atraktivnoj lokaciji, odmah do Sarajevske katedrale u ulici Trg fra Grge Martića renomirana radnja sadrži sve ono što je jednoj Caffe slastičarni potrebno, s time da je krasi prelijepi ambijent, koji vodi u put mašte i ostavlja bez daha. Tokom par mjeseci rada, Caffe slastičarna Dolce Ore, što u prevodu znači Slatki sati dala je do znanja kako je zadovoljan posjetitelj ili kupac proizvoda uvijek na prvom mjestu.

Caffe Dolce Ore

Trg fra Grge Martića

Stoga, osoblje na čelu sa vlasnicima objekta nimalo ne žali svoje goste počastiti najboljim za najpovoljnije, a u subotu 30. novembra se otišlo korak dalje. Naime, taj dan ispred Sarajevske katedrale Caffe slastičarna Dolce Ore organizovala je promociju ``kafe bez duhana``, u kojoj je podijeljeno 500 kafa i 500 muffina za sve posjetioce. S obzirom da se radi o kafiću u kojem nije dozvoljeno pušenje, cilj promocije je bio da se pokaže da  je u kafi moguće uživati i bez pušenja cigareta i oblaka dima.

Naravno, svi oni koji su imali privilegiju biti počašćeni, uputili su samo riječi hvale zbog ovakve ideje, te su obavezno najavili svoj dolazak u Dolce Ore. Podsjećamo, kako ovaj objekat pruža pravu slatko-slanu avanturu, jer pored širokog asortimana poslastica, koje će bez sumnje osvojiti vaša srca, imate priliku uživati u ubjedljivo najboljim sendvičima u gradu. Šta god od toga odaberete, nećete pogriješiti, jer će jedinstvenost, kvaliteta, vrhunska usluga učiniti svoje, nakon čega ćete gotovo svaki dan željeti da budete dio Slatkih sati.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.