x

Sport klub – Ljeto stiže i na svjetske sportske terene!

U predstojećoj sedmici će zvanično započeti ljeto, a visoke temperature obećavaju i užarene sportske terene, i nikad neizvjesnije susrete koje ne biste trebali da propustite. Zato, ukoliko uživate u ovoj vrsti adrenalina i uzbuđenja, kompanija m:tel vas poziva da se pridružite Sport klubu, ponudi koja je u okviru Open TV sadržaja krojena po mjeri svakog ljubitelja sporta. 

To potvrđuje više od 320 dana direktnih sportskih prenosa godišnje dostupnih korisnicima osnovnog Open IPTV paketa i to bez nadoknade. Pogledajte neke od izdvojenih ovosedmičnih sadržaja i zakoračite i vi na mjesto na kojem živi sport.

 

UTORAK, 20. jun, 2017 - 12:00, SK1 - ATP 500 Queens & WTA Premier Birmingham & ATP 500 Halle

Ne propustite nastavak teniskog turnira u Londonu, na dobro poznatoj travnatoj površini.  Ako ste najprije pomislili na Wimbledon, razmislite ponovo. Naime, slijede brojna uzbuđenja koja se odvijaju na teniskom terenu koji važi za najznačajniju pripremu za čuveni Wimbledon, akoji donosi prestižnu titulu i 500 bodova, te solidnu novčanu nagradu. Saznajte ko će odnijeti pobjedu. 

 

SRIJEDA, 21. jun, 2017 –21.00, SK3 - Segunda division Play-off FINALE (1st leg): Tenerife - Getafe

Ljubitelji fudbala iščekuju da saznaju koji tim će se pridružiti Levanteu i Gironi u španskoj eliti. Slijede dvije utakmice koje će nekome osigurati plasman u prvoj ligi i nekoliko miliona evra. Kakve su vaše prognoze?

 

ČETVRTAK, 22. jun, 2017 –12.30, SK1 - WTA Premier Birmingham & ATP 500 Halle 1/8 Finala

Teniserka Jelena Ostapenko je svojim uspjehom u Parizu usmjerila oči svjetske javnosti na WTA tur. Da li će mlada Letonka uspjeti da ponovi nevjerovatne rezultate i da odnese još jednu pobjedu? Saznajte već u četvrtak uz Sport Klub. 

 

PETAK, 23. jun, 2017 – 10.55, SK3 - Moto GP Assen: Moto 2 – Trening 1

Italijanski motociklista Andrea Dovizioso je očigledno odlučio da osvoji titulu, ali je preostalo još mnogo vožnji kako bi to i ostvario. Da li će Yamaha i Hondabiti uspješniji, saznajte već u petak.

 

Za više informacija o ostalim sadržajima koje možete da pratite ove sedmice u sklopu Sport Kluba, u okviru brojnih sadržaja Open IPTV paketa, posjetite www.mtel.ba ili nas pratite putem društvenih mreža. 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.