x

Stojnić protiv Bokyja: Ko god da stoji protiv mene, obećavam da će se naći na podu!

Nakon dugo vremena bosanskohercegovački MMA borac Denis Stojnić će održati meč na našim prostorima. Naime, večeras u Bihaću na manifestaciji Tribuns Fight Champions naš borac će imati borbu večeri i to protiv Bokyja Juniora.

Stojnić se za ovaj meč spremao u Dubajiu u TK Campu, a sparingovao je sa Gokanom Sakijem pri čemu su mu pomagali i svjetski poznati borci kao što su Chalid die Faust, Paul Chanon Buldog i Tam Khan.

 

Sve je praćeno pod budnim okom legende UFC-a i prvog osvajača UFC titule Royaca Gracija, koji sada radi kao organizator mečeva BELLATOR MMA organizacije.

 

``Nalazim se u životnoj formi i spremio sam se za meč koji ću raditi na najbolji mogući način. Nisam puno radio na kondiciji, što je u mom sportu i nebitno, a svi moji fanovi su imali priliku pratiti tok priprema putem mojih zvaničnih stranica na društvenim mrežama. Što se tiče protivnika, ne znam mnogo o njemu, ali ko god da stoji sa druge strane, publici obećavam da će se naći na podu``, kazao je Stojnić te se zahvalio organizatoru na pozivu.

 

``Rado sam prihvatio meč, jer se radi o mojim velikim prijateljima i zaista sam želio biti dio večerašnjeg spektakla - Tribuns Fight Champions, a nastavak slijedi u Sarajevu u decembru ove godine``, najavio je MMA borac Denis Stojnić.

 

Izvor: Klix.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.