x

Studio ljepote Diva-M otvorio svoja vrata: Elegancija i vrhunski tretmani u Ze-do kantonu!

Zeničko-dobojski kanton je postao bogatiji za studio ljepote ``Diva-M``, koji spektrom svojih usluga, kao i rezultatima istih, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Prvi centar ovoga tipa na području spomenutog kantona nalazi se na sjajnoj lokaciji u Zavidovićima (na Krivaji - ulica dr. Pinkasa Bandta). U prijatnom ambijentu salona ljepote ``Diva-M`` svaka žene će biti tretirana kao da je ona baš ta koja nosi ovu zvučnu titulu. Vlasnica Mahira Karahasanović je na samom otvorenju podijelila bon poklone, što je obradovalo mnoge zvanice. 

Studio ljepote Diva M

Ulica Dr. Pinkasa Bandta

061 567 073

Ukoliko poželite vrijeme samo za sebe, kratki predah za dušu i tijelo i priliku da sakupite novu snagu, u salonu ljepote ``Diva-M`` čeka vas oaza mira i ljepote. Na jednom mjestu možete da uživate u svemu što vam je potrebno da dobro izgledate i da se dobro osjećate, jer studio posjeduje najsavremeniju opremu kojom rukuje edukovano osoblje. Vrijedi spomenuti kako je studio imao maksimalnu podršku od firme Tuzlić iz Srebrenice na čelu sa Mujom Tuzlićem.

 

Elegancija, nesvakidašnjost i prefinjenost karakterišu ovaj studio ljepote, koji prvi na području Zavidovića i šire nudi uslugu solarija, koja će vam idealno poslužiti za nadolazeće ljeto, dok savremena oprema vašoj koži garantira idealan brončani ten.

 

Studio ljepote ``Diva-M``, pored ženske populacije, namijenjen je muškarcima, koji osim usluga solarija mogu koristiti druge pogodnosti.  Prvenstveno, to su šišanje i moderne frizure. Kada su u pitanju frizure, sve djevojke i žene svoj nježni i zavodljivi look mogu poboljšati upravo na ovom mjestu, a kako stiže vrijeme matura već sada možete znati gdje dobiti svečanu frizuru po vašoj želji. 

 

Stručni tim na čelu sa vlasnicom Mahirom Karahasanović ima cilj da uspješno razvije inovativni pristup ženskoj ljepoti postižući tako vrhunske rezultate. Studio ljepote ``Diva-M`` koristeći preparate renomiranih kozmetičkih kuća brine o svakom dijelu tijela, a posebno o onim koji vas najčešće prezentuju: lice, ruke i noge. 

 

Šta sve možete pronaći u salonu ljepote ``Diva- M``?

 

Osim kvalitetne njege svjetski poznatim preparatima, ugodno će vas iznenaditi i pristupačne cijene i prigodni popusti. Usluge kojim salon raspolaže su: 

 

- šišanje (muško i žensko)

- moderne, elegantne frizure

- solarij

- masaža

- nokti (njega i nadogradnja)

- tretmani lica

- ruski volumen trepavica

- japansko iscrtavanje obrva

- depilacije 

- profesionalno šminkanje

- tretmani za obnavljanje kose

- ekstenzije

 

Misija studija ljepote ``Diva-M`` je ispuniti svaku vašu želju, a vašu zamisao pretvoriti u stvarnost,  te vašem licu i tijelu vratiti zdravlje, ljepotu i samopouzdanje. 

 

Kontakt/narudžbe: 

 

061 567 073

061 973 634

 

Posjetite i lajkajte i Facebook stranicu: 

https://www.facebook.com/studioodiva/?fref=ts

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.