x

Stvari koje će upropastiti svaku vezu!

Njega sve podsjeća na bivšu i stalno ju spominje • I put do trgovine za njega je potencijalni put za prevaru, a najgore je što nikad ništa neće umanjiti njegove strahove.

MORAMO te upoznati s nekoliko stvari koje će upropastiti svaku vezu, a nipošto se ne bi smjele ignorirati.

 

1. Njegova bivša

Mislila si da bi mogao biti potencijalni dečko, ali ispostavilo se da njegova bivša i dalje drži njegovo srce čvrsto u šaci. Kako prepoznati takvog frajera? Lako. Njega sve podsjeća na bivšu i stalno ju spominje pa je takvog najbolje pustiti, barem zasad.

 

2. Njegova negativnost

Od cvrkuta ptica do reda u banci, ovog dečka apsolutno sve smeta i na sve ima pritužbe.  Svaki put kad si s njim osjećaš kao da je iznad vas oblak kiše, koji nema namjeru nestati? Ali ti bi trebala.

 

3. Njegovo kontroliranje

Ovo je jedna od najgorih vrsta muškaraca - onaj koji stalno optužuje za prevaru. I put do trgovine za njega je potencijalna prilika za prevaru, a najgore je što nikad ništa neće umanjiti njegove strahove.

 

4. Gospodin "ne smiješ imati muške prijatelje"

Gospodin koji nije shvatio jednostavnu rečenicu da je ljubomora u redu samo u malim dozama. Možda ti i vjeruje, ali mrzi tvoje muške prijatelje, za koje tvrdi da ti to nisu te da svi imaju skrivene namjere pa čak i oni zauzeti. Treba li ti to? Ne treba!

 

5. Gospodin "neće se više ponoviti"

On se igra s tvojim emocijama, laže, možda i vara, ali bitno da svaki put kad pogriješi izgovara jednu te istu rečenicu - "neće se ponoviti". A uvijek se ponovi i još će se, dok ti ne odlučiš da je dosta.

 

Izvor: index.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.