x

Stvari koje muškarci govore kad varaju!

Ako sumnjate u vjernost svog partnera, postoje znakovi koji su prisutni kad osoba u vezi vara.

Iako ponekad ne želimo vjerovati u to, činjenica je da partneri  ponekad varaju i prva stvar koju ne smijete činiti u tom slučaju je kriviti sebe.  Sve veze imaju svoje dobre i one ne baš tako dobre trenutke, no loši trenuci ne bi trebali biti razlog da varate osobu koju volite. 

Ako sumnjate u vjernost svog partnera, postoje znakovi koji su prisutni kad osoba u vezi vara, a isto tako postoje i određene stvari koje partneri koji varaju najčešće govore. U nastavku pročitajte koji su.

Ipak, imajte na umu da uvijek postoje iznimke i nemojte okrivljavati svog partnera prije nego uistinu ne budete sigurni da vas vara. Povjerenje je ključ u svakoj vezi, a jednom kad je izgubljeno jako ga je teško vratiti. 

 

1. 'Samo smo prijatelji'

Ako ste otkrili da je vaš partner razgovarao sa ženom za koju dosad niste čuli, naravno da ćete postati sumnjičavi. Nije li vam ju spomenuo prije nego ste sami saznali za nju te vas ne želi s njome upoznati, sumnja je svakako opravdana. Postoji velika mogućnost da mu to nije prijateljica, već ljubavnica. 

 

2. 'Poštuj moju privatnost i ne diraj mi mobitel'

Ne želi da dirate njegov mobitel jer strahuje da biste mogli vidjeti poruke koje mu je poslala ljubavnica, ili čak i njezine fotografije. Jedno je poštivanje privatnosti a drugo nepotrebna tajnovitost i skrivanje. Ako se vam ne dozvoljava da dirate njegov mobitel, za to zasigurno postoji određeni razlog, a na vama je da otkrijete o čemu je riječ.

 

3. 'Varaš me, zar ne?'

Muškarci koji varaju najčešće će i svoje partnerice optuživati za varanje. Zašto? Zato jer počinju razmišljati na sljedeći način: "Ako ja to mogu činiti, onda vjerojatno to čini i ona."  

 

4. 'Nisi dovoljno dobra' 

Odjednom se prema vama počeo ponašati drugačije i podruguje se svemu što činite, a vi nemate pojma u čemu je problem? Vrlo je vjerojatno da vaš partner ima drugu ženu. Sam je sebe uvjerio kako niste dovoljni dobri za njega kako bi smirio svoju savjest i pronašao opravdanje za svoj čin. U stvarnosti, vi ste i više nego dovoljno dobri.

 

5. 'Sam mogu prati svoje rublje'

U početku ovo bi vam moglo izgledati kao da vam pomaže u kućanskim poslovima, no postoji i druga strana medalje. Ponekad muškarci skrivaju svoj umazani veš jer se boje da njihova djevojka/žena ne bi prepoznala 'tragove' druge žene, poput mirisa parfema, ženskog ruža ili neki drugi dokaz o njegovoj aferi.

 

6. 'Moram ostati duže na poslu'

Odjednom mora duže ostajati na poslu i dolazi doma mnogo kasnije nego je  prije dolazio? Ako je tako, velika je mogućnost da vaš partner nije na poslu, već u naručju druge žene. Duži ostanak na poslu zapravo je jedan od najčešćih izgovora koje muškarci koriste kad varaju.

 

Izvor: kurir-info.rs/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.