x

Sun Beauty Light Fitness & Solarijum Zenica idealno mjesto za Ervina Mujakovića: Ovakvog ga još niste vidjeli!

Učesnik Velikog Brata Ervin Mujaković je nakon izolacije od 100 dana riješio da se vrati u formu, te poslije više od 3 mjeseca pauze ponovo radi na postizanju savršenih mišića. A kako je uvijek bitno raditi i vježbati na najboljoj opremi svjetskih poznatih marki, njemu ne predstavlja problem iz Sarajeva otići u Zenicu, gdje se nalazi najmoderniji fitness i solarijum - Sun Beauty Light.

Sun Beauty Light - Fitness & Solarijum Zenica

Trg Alije Izetbegovića 86 - Family Centar Ekran

+387 60 306 79 55

To što je Ervin izabrao Sun Beauty Light Fitness & Solarijum u Zenici ne treba ni čuditi, jer važi za najmoderniji i najopremljeniji centar ovoga tipa na Balkanu, što opravdava činjenica da će vas u ugodnom ambijentu fitnessa dočekati najpoznatije svjetske marke Techno Gym, te brojne sprave zahvaljujući kojima ćete postići savršenu formu. Pored toga, solarijum koji je rađen po najvećem standardu posjeduje mašine od najpoznatijih svjetskih proizvođača: Mega Sun i Ergoline, koje garantiraju savršen ten. Neviđena oprema koju posjeduje Sun Beauty Light može se porediti sa onom u najopremljenijim centrima ovoga tipa širom svijeta. 

 

Ervin je istakao kako mu ne predstavlja problem iz Sarajeva dolaziti u Zenicu, jer u jednom ovakvom centru koji se može porediti sa svjetskim standardima, a i samim time što je najbolji centar ovoga tipa na Balkanu vrijedi vježbati, a nije izostavio i najmodernije mašine za sunčanje. To već vrlo dobro znaju i brojni Zeničani, pa je klijenata iz dana u dan sve više, a upravo to je razlog zašto Sun Beauty Light Fitness & Solarijum Zenica non stop organizira posebne akcije, a trenutno je na snazi neodoljiva ponuda.

 

NE PROPUSTITE POSEBNU JANUARSKU PONUDU!

 

*Cijene Fitnessa (mjesečna članarina) muškarci i žene: 35 KM

 

*Svaki novi član dobija na poklon set od 5 (pet) kino ulaznica za filmske hitove po izboru u Multiplex Ekran Zenica.

 

*Svako ko učlani prijatelja ili prijateljicu u  fitness dobija na poklon set od 5 (pet) kino ulaznica za filmske hitove po izboru u Multiplex Ekran Zenica.

 

*Svi članovi fitness-a ostvaruju 20% popusta u solarijum & beauty salonu.

 

Radno vrijeme - svakim danom:

Fitness: od 09:00 - 23:00

Solarijum & beauty salon: od 09:00 - 22:00 

 

Sve informacije, žalbe ili rezervacije možete izvršiti na broj:

+387 60 306 79 55

Tu je i Facebook stranica: 
https://www.facebook.com/sunbeautylight/?fref=ts

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.