x

Svadbeni salon Aurora: Idealno mjesto za vaša vjenčanja, doživljaj iz bajke!

Izbor savršene sale za vjenčanje ključan je za dobro vjenčanje i zato traženje iste zahtijeva dosta vremena i truda. Pošto vrlo vjerovatno nemate previše iskustva u traženju sale za vjenčanja, ili ne znate kako izgleda fantastično mjesto za to olakšat ćemo vam posao - tu je Svadbeni salon Aurora u Lukavici, a u sklopu kojeg se nalazi motel sa predivnim enterijerom, te kafić koji je idealan za malo mira i odmora. 

Svadbeni salon Aurora

Draže Mihajlovića bb adresa Lukavica, Republica Srpska, Bosnia And Herzegovina

066/055-414

Svadbeni salon Aurora sa svojim toplim enterijerom i bogatom  ponudom, idealan je kutak za organizaciju svadbenih svečanosti. Bogat izbor svadbenih menija, noćenje u apartmanu za mladence, te goste čini ga omiljenim već duži period, a i sama cijena za iznajmljivanje prilagođena je današnjici. 

 

Lokacija Svadbenog salona Aurora, smještaj za mladence i goste u raskošnim sobama, vrhunski i pažljivo spremljeni specijaliteti, dekoracija koja će učiniti da se osjećate poput likova iz bajke, sasvim je dovoljno da mladenci već u startu braka budu ponosni na svoje zajedničke odluke. 

 

Svadbeni salon Aurora će bez sumnje osigurati mjesto za sve Vaše uzvanike,  te vrhunski ugođaj neovisno da li se radilo o manjoj ili nešto većoj proslavi. Aurora će se pobrinuti da Vi i vaši gosti odete više nego zadovoljni ljubaznošću i profesionalnošću osoblja, očarani dekoracijom dvorane te ugodno iznenađeni okusima delicija i gurmanskih specijaliteta koje sa stilom pripremaju vrhunski kuhari.

 

Želite kraljevski svadbeni ugođaj? Tu je Svadbeni salon Aurora. Posjetite facebook stranicu ovog prestižnog Svadbenog salona: https://www.facebook.com/pages/Svadbeni-salon-AURORA/1427111154222277?sk=timeline

 

Kontakt telefon:  066/055-414.

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.