x

Svadbeni salon Rodeo: Bili i ostali prvi!

Svadbeni salon Rodeo koji se nalazi u Istočnom Sarajevu u ulici Nikole Tesle 71 123  uvijek će vas iznova iznenaditi svojom toplinom i ljepotom. Koliko Svadbeni salon Rodeo uživa popularnost govori podatak da termini za tamnošnje svadbe znaju biti popunjeni mjesecima ranije. Svakako posebna pogodnost su torte iz njihove vlastite proizvodnje, a sama ponuda je velika, te nema sumnje kako će dekoracija, ali i ukus očarati apsolutno sve.

Svadbeni salon Rodeo

Nikole Tesle 71123, Istočno Sarajevo

066 703 999, 066 298 910

Kako svi mladenci žele da njihovo vjenčanje izgleda poput onih iz snova, upravo to je razlog što je Svadbeni salon Rodeo omiljeno mjesto manjih i velikih slavlja, što zbog samog ambijenta koji će vas navesti da pomislite kako ste dio bajke, pa sve do ponuda, cijena, ljubaznosti, organizacije, te torti iz snova.

 

Svadbeni salon Rodeo predstavlja jednu od najvećih i najmodernijih sala ovoga tipa u Istočnom Sarajevu, ali i dalje sa kapacitetom od 200 do 380 mjesta. Svadbeni salon Rodeo je jedan od najnovijih i samim tim najljepših uređenih salona, a godine rada i iskustvo čine jedno prijatno mjesto za vjenčanja koja definitivno ustaju urezana u pamćenje.

 

Ambijent Svadbenog salona Rodeo oduzima dah i čini da poseban dan postane vrijedan uspomena. Ekskluzivna sala je opremljena profesionalnom rasvjetom, koja jednostavan prostor pretvara u vrhunsko izdanje. Svadbeni salon Rodeo brine sve do najsitnijih detalja, te nastoji da stvori pozitivnu atmosferu  i učini svaku svadbu vrijednu pamćenja. Uz svjetlosne efekte koji prate posebne trenutke tokom svečanosti, imaćete utisak da ste u prelijepoj bajci koju očekuje sretan završetak.

 

Dodatni plus i ono štvo izdvaja Svadbeni salon Rodeo jeste kako će se pobrinuti za većinu hrane sa menija, ali i to kako posjeduje neodoljive torte u svojoj proizvodnji, što je veliko olakšanje za mladence. Uzimajući u obzir sve ovo možemo reći kako Rodeo definitivno opravdava slogan: "Bili smo i ostali prvi".

 

Kontakt Svadbenog salona Rodeo: 
066 703 999
066 298 910


Facebook stranica Svadbenog salona: 
https://www.facebook.com/svadbenisalon.rodeo

 

Facebook stranica Torti Rodeo: 
https://www.facebook.com/profile.php?id=100008479502205&fref=ts

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.