x

Svečani doček odbojkaša na sarajevskom aerodromu !

Nakon osvojenog zlata na Paraolimpijskim igrama u Londonu, reprezentacija Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci stigla je na sarajevski aerodrom, gdje su ih spremno dočekali brojni građani sa toplom dobrodošlicom.

Na sarajevskom aerodromu se okupilo nekoliko stotina građana, koji su zlatne momke po njihovom dolasku toplo pozdravili gromoglasnim aplauzom. Prisutni su i više nego ljubazno sačekali ekipu, a kada su se junaci cijele priče pojavili na vratima aerodroma nastao je pravi haos. Ispred zgrade Međunarodnog aerodroma se intonirala i himna Bosne i Hercegovine, a ponosno su vihorile i brojne zastave. Na dočeku su bili i premijer Vlade Kantona Sarajevo Fikret Musić, te ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Dubravko Lovrenović. Takođe, nije izostao veliki broj medija, a veliku pažnju privukao je pjevač Enes Begović koji je ispred aerodroma sa ostalim građanima sačekao odbojkaše.
Odbojkaškoj reprezentaciji su Predstavnici Košarkaškog saveza BiH dodijelili dres naše košarkaške reprezentacije sa natpisom ``Vi ste ponos Bosne i Hercegovine``

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.