x

TEŠKI DANI ZA LEPU BRENU: Iako smo svi mislili da je skroz ozdravila, pjevačica tek sada otkrila...

Lepa Brena je početkom januara ponovo pala i slomila desnu ruku  laktu, ali je tek sada otkrila da je ipak ponovo došlo do operacije.

``Rađena mi je operacija nakon koje ne moram da nosim gips tako da je oporavak brži ali ipak treba vremena``, rekla je pjevačica koja se zbog svojih nezgoda našla na meti raznih šala na koje se čak i ona nasmije.

 

``Dobar prijatelj me zvao na večeru to veče kada sam slomila ruku i ja sam mu rekla da neću moći da dođem jer sam slomila ruku. On se našalio i rekao: ``nije valjda da si samo jednu? E ako nisi slomila dvije nemoj ni da dolaziš.`` Taj crni humor je čak i mene nasmijao``, govori pjevačica, a onda otkriva i da je na Tajland otputovala jer je bila bijesna na sebe.

 

``Otišla sam jer sam se jako iznervirala što sam opet polomila ruku. To je samo što mi mozak malo brže radi pa hoću sve u istoj sekundi da uradim i onda sam odlučila da malo sporije hodam i ne nosim sto stvari u rukama. Bila sam ljuta na sebe jer nisam navikla da budem bolesna. Nemam nikakve bolove, rehabilitacija, veba i to je ono što je najbitnije i najvažnije``, govori Brena.

 

Kako kaže pjevačica, predivno se provela na odmoru ali je jedva čekala da se vrati.

 

``Bilo nam je predivno sa Acom i njegovom porodicom, sa njima ne može nikad da bude ne zanimljivo. Lijepo smo se proveli ali opet sam jedva čekala da se vratim da radim jer da ležim 12 dana i samo da jedem je postalo malo dosadno. Valjda je moj mozak takav, nekako je napravljen da ne može puno da se odmara``, priča Lepa Brena i na kraju daje dobru poruku za njenu publiku.

 

``Dokle god je glava na ramenima, trepćemo i dišemo treba da budemo funkcionalni i da se borimo``, rekla je pjevačica koja je u posljednje vrijeme prošla kroz teške trenutke, operacije, smrt majke ali i smrt njenog velikog prijatelja Kemala Montena.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.