x

TEŠKI DANI ZA PORODICU MANOJLOVIĆ Otac Rade Manojlović: Kćeri mila, bojim se, neću ovo izdržati...

Jeste da Rada Manojlović važi za najpopularniju i najuspješniju Zvezdu Granda, kojoj pozivi za gostovanja stižu sa svih strana, te da je baš ide po tom polju, no sve je to ``fasada``, jer iza cijele priče se odigrava prava drama. Kako izvor blizak pjevačici za Ekskluziva.ba portal priča, ona ne želi da govori o tome, pa često bol i tugu prekrije osmijehom. Najtežu muku muči zbog oca. 

- ``Rada dugo godina uspješno pliva u estradnom blatu. Toliko puta su je razočarali, iznevjerili, slagali, da je pravo čudo što nije odustala. Preživjela je dosta udaraca, ali je svjesna kako mora raditi, a to je ono u čemu ona zaista uživa. Oguglala je već na sve i svašta, tako da je više ništa ne može iznenaditi. Veza sa Harisom joj je dodatno otvorila oči. Više nije mogla ni da pohvata sve priče koje se iznose o njima. Nikada nije zamjerila novinarima, iako su pisali sve i svašta. Ona je takva, od porodice je povukla da je čist obraz i poštenje najvažnije, a da istina kad tad ispliva na vidjelo. Zato nije htjela konflikte sa medijima, pustila ih je da pišu šta hoće. Govorila je kako je sve to šoubiznis, da svakog čuda tri dana dosta i da će narod zaboraviti sve što se piše, ali i da joj je dovoljno što oni koji je poznaju i prate vrlo dobro znaju kakva je osoba``, priča izvor blizak pjevačici za Ekskluziva.ba portal i nastavlja:

 

- ``Iako Rada stojički podnosi sve natpise o sebi, njenom ocu Radetu to dosta teže pada. Isprva se nije mogao navići, naročito jer su mediji objavljivali nešto što on uopšte nikada nije izjavio, ali ga je Rada uputila u cijelu priču. Taman kada se navikao i poslušao Radu da ne obraća pažnju na to, nedavno je zamalo doživio nervni slom. Nije vjerovao koliko daleko idu sa svim izmišljotinama. Naime, najteže od svega su mu pali posljednji naslovi, gdje su mediji objavili kako je Rada cijelo vrijeme lagala za vezu sa Harisom. Ispalo je kako je ona prevarantica i da je cijelo vrijeme varala sve oko sebe zarad marketinga. Radetu je to jako teško palo, jer svi znaju kako su oni jedna poštena porodica, jako cijenjena u svom kraju. Znaju ih upravo po tome kolike su dobričine i da im je čast na prvom mjestu.

 

Zvao je Radu i molio je da stane u kraj novinskim izmišljotinama. Kukao je kako više ne može da izdrži toliki pritisak i da je pitanje dana kada će mu sve doći glave. Čovjek je u godinama, ionako ima problema sa zdravljem, a to mu je dodatno pogoršalo stanje. Ma, jedva se smirio. Jadan čovjek. Toliko se nasekirao da su neke komšije morale da ga umiruju. Rekli su mu kako oni Radu vrlo dobro poznaju i da je nebitno sve što se piše. Tek kada je vidio da se Rada nije previše potresla zbog svega, smirio se i zamolio je da mu obavezno javi ukoliko je neko namjerno sputava u karijeri kako bi ih on zamolio da mu puste kćerku na miru, ako ništa radi njega, jer mu to utiče na zdravlje pošto jako brine zbog nje``, završava priču za Ekskluziva.ba portal izvor blizak pjevačici, te dodaje kako i Radi nekada nije lako zbog svega, ali da joj je takav posao i da ponekad mora da glumi kako je sve u redu zarad mira i boljeg sutra. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.