x

TRESLA SE ARENA U BEOGRADU: 20.000 ljudi pjevalo uglas sa Lukasom!

Folk zvijezda Aca Lukas večeras je tradicionalno, kao i svake godine, održao svoj solistički koncert u Kombank areni. Spektakl je počeo pjesmom ``Voliš li me``. Na koncertu Ace Lukasa bilo je više od 20.000 ljudi, koji su uživali u njegovim hitovima. Inače, najveća žurka na Balkanu 6. maja stiže u sarajevsku Zetru.

Svi su bili oduševljeni kada je na scenu izašao Mladen Vojičić Tifa, koji je izašao sa štapom i sjeo, pa onda izveo hitove ``Lipe cvatu`` i ``21. vijek``. Lukas je izveo i neke pjesme svojih kolega, kao što su pjesma grupe Galija ``Digni ruku`` i grupe Van Gog ``Neko te ima noćas``.

 

Gost na Lukasovom koncertu bila je i Ana Bekuta, koja je otpjevala pjesmu Barbare Strejsend, a nakon toga i svoju pjesmu ``Zavoleh te``. Posle Bekute, Aci se na bini pridružio i Dragan Stojković Bosanac, a on je pjevao pjesmu ``Ne kuni me majko``. Kasnije je Marija Šerifović izvela svoju pjesmu ``Sama i nervozna``, a poslije nje je Viki Miljković pjevala ``Crno na belo``.

 

Gost je bio i Slaven Đukanovic iz Podgorice i otpevao ``Počnite bez mene``, kome je Aca napisao pjesmu, koju za sada publika još nije čula.

 

Na kocertu su se nizali hitovi: ``Ne zanosim se ja``, ``Dijabolik``, ``Omaklo mi se``, ``Bele ruže``, ``Kafana na Balkanu``, ``Ne rađaj grešnike`` i druge...Ono što se moglo primijetiti na nastupu jesu do sada neviđeni specijalni efekti. Aca je na binu izveo kćerku i kumicu, koje su sa njim otpjevale pjesmu ``Reci``.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.