x

Tanja Savić ostala bez krova nad glavom i skupe garderobe!

Pjevačica Tanja Savić je otkrila zbog čega je morala da se odrekne luksuza i šta željno iščekuje. Tanja Savić otkriva da ona i njen suprug Dušan Jovančević rade na tome da dobiju i treće dijete, a pjevačica priznaje da joj je velika želja da ovog puta rodi djevojčicu.

- Kćerku bih voljela da imam lično za sebe. Znam kakva sam ja prema svojim roditeljima. Djevojčice su privržene majci i meni to treba. Moji dječaci su navikli da su uz mene stalno i ne žalim se na njih, ali djevojčica je djevojčica. Voljela bih da osjetim kako je imati kćerku – iskrena je Tanja, koja sa suprugom uveliko pokušava da ostane u blagoslovenom stanju.

 

Međutim, pjevačica strepi da joj se ni trećeg puta neće ostvariti želja da dobije naslednicu.

 

- U Dušanovoj familiji se obično rađaju muška djeca. Moj suprug pravi samo dječake, pa bi vjerovatno i ovog puta tako bilo. Ali nikad se ne zna. Nada posljednja umire.

 

Tanja ističe da radi i živi zbog djece, pa tako sav novac koji zaradi štedi za njihovu budućnost. Zato još nema krov nad glavom, iako mnoge njene koleginice imaju bar po jednu nekretninu.

 

- Nemam stan i ne planiram da ga kupim, jer skupljam pare za školovanje mojih sinova. Ranije mi je stan bio velika želja, ali od kada sam postala majka, djeca su mi prioritet. Živimo u Australiji, gdje imamo kuću i stan, i zbog toga takođe ništa ovdje ne bih kupovala. Tamo nam je za sada baza, a u Beogradu iznajmljujemo stan. Odavno sam se oprostila od krova nad glavom i skupe garderobe, jer hoću da ulažem u njihovo obrazovanje, fakultete… Bila bih ponosna da završe dobre škole. Sve drugo može, a i ne mora – kaže Tanja.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.