x

Tri godine postojanja solarijuma Sunlight Lounge na Baščaršiji: Ne propustite HIT AKCIJE!

Solarijum Sunlight Lounge nastavlja da priređuje velika iznenađenja, te nagrađuje vjernost.  Sunlight Lounge ne staje, te nastavlja da oduševljava, pa u susret tri godine postojanja poslovnice na Baščaršiji (ulica Patke br. 5) svi klijenti mogu uživati u sjajnoj ponudi, gdje je sunčanje SAMO 5 KM - do 10 minuta, SAMO 8 KM - do 20 minuta, a također tu je i akcija za nokte po želji - samo 15 KM, depilacija cijelih nogu 15 KM i pedikir sa oblikovanjem obrva 20 KM.

Sunlight Lounge

Zmaja od Bosne bb. TC Robot kod socijalnog adresa Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

063 393 322

Povodom tri godine postojanja poslovnice na Baščaršiji, Sunlight Lounge Vas časti sa nevjerovatno NISKIM CIJENAMA SUNČANJA, pa je u toku akcija upravo na Baščaršiji u ulici Patke br. 5. Akcija koja važi samo za poslovnicu na Baščaršiji će trajati cijelu narednu sedmicu, tačnije do ponedjeljka (21.09.2015.), a ista podrazumijeva sunčanje za samo 5 KM - do 10 minuta i 8 KM - do 20 minuta. 

 

No, i to nije sve. Ne propustite i ove hit akcije: 
- nokti po želji 15 KM,
- depilacija cijelih nogu 15 KM,
- pedikir sa oblikovanjem obrva 20 KM.

 

Nakon ove akcije, slijedi još iznenađenja i velikih popusta na usluge solarijuma, stoga pratite facebook stranicu SUNLIGHT LOUNGE SARAJEVO, te podijelite istu sa Vašim prijateljima kako biste bili u toku sa najnovijim ponudama i iznenađenjima koji se spremaju za Vas. 

 

Važno za napomenuti: U toku ove akcije ne stavljaju se pečati na kartice sa gratis sunčanjem.

 

"Vaš Sunlight Lounge misli na Vas, jer kada slavimo mi, slavite i Vi", poručuju iz prestižnog solarijuma.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.