x

Trikovi za GENIJALNE fotografije sa ljetovanja!

Bilo da planirate da ostanete u svom gradu ili da ipak uživate na obali mori, vjerujemo da želite što ljepše slike s godišnjeg odmora.

A ako vam treba neki stručni savet u pomoć nam uskače poznata blogerka Ejmi Song, koja stoji iza popularnog bloga Song of Style, a sigurni smo da ga i vi pomno pratite.

 

Ona je sa svojim pratiocima podelila 4 saveta, kako da njihove fotografije budu što lepše i upečatljive pa samim tim i popularnije na društvenim mrežama. Evo što je otkrila.

 

Zumiranje

 

Kada koristite opciju zumiranja na svom telefonu, kvalitet slike se smanjuje. Zato poznata blogerka savetuje da uvek slikate nešto iz blizine i da kasnije kropujete fotografiju, ako su vam potrebni neki detalji.

 

Svjetlo

 

Kada su u pitanju fotografije, svjetlo je apsolutno sve. “Prilikom slikanja pejzažnih fotografija, “zlatni sat” (vrijeme neposredno prije zalaska sunca i odmah nakon izlaska) je moje najdraže vrijeme za snimanje. To je i odlično vrijeme ako želite selfieje”, otkriva Ejmi. Drugim riječima, slijedite svjetlo i vodite računa o tome da na nebu nema previše oblaka.

 

Okruženje

 

Plaže, livade, gradske ulice itd., oni mogu biti lijepi sami po sebi. Ali, ako želite još bolju sliku, na nju ubacite sebe, dragog ili prijatelje, jer će ona tek tada biti veličanstvena.

 

Istražite

 

Kada idete na neko odredište, pogledajte fotografije tog mjesta kako biste dobili bolji utisak gdje idete. Zatim uskladite odjeću i modne dodatke, tako ćete na fotkama najbolje oslikati destinaciju na koju idete. Koliko god da obožavate farmerice, na nekim destinacijama će se haljine mnogo bolje uklopiti.

 

Izvor: Kolektiv.me

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.