x

U Kiseljaku održana revija FModelsa!

Još jednom "FModels" je pokazao da i naša modna scena može da ima svoj sjaj. Naime, u subotu 26. aprila  u  "Pacifiku" u Kiseljaku održana je "Marcaffe&Juicy" modna revija u organizaciji "FModels" - Sarajevo. I ovaj put kao i prethodne godine, sve je bilo na visokom nivou, samo sa razlikom promjene lokacije i učešća finalistica "Miss Earth" za 2014. godinu koje su se predstavile u više različitih izlazaka.

 

Veliki broj gledalaca je imao šta da vidi i uživa u dvosatnom programu kroz koji su se predstavili veliki i mali manekeni "FModels-a" iz Kiseljaka, Fojnice i Sarajeva noseći modele firme "Tradelli" (trenerke, svečane haljine, odijela, tajice, majice, jeans i igračke), svečane haljine i vjenčanice Salona vjenčanica "Arijana" i u posljednjem izlasku u kupaćim kostimima za 2014. godinu poznatog brenda "Benetton".

 

"Team by Zlatka" ispred "Oriflame" kozmetike pobrinuo se da svi posjetioci budu nagrađeni, za prezentaciju noviteta iz Oriflame ponude, kao i za šminku djevojaka pod vještom rukom "Ivona Macaoo Make up-a". Za famozne frizure svih djevojaka zaslužan je frizerski salon "Dany", kao i prethodne godine. Za stejdž i kompletno uređenje, kao i uvijek neprikosnoveni "New Event". Pred sami kraj programa svojom pjesmom sve prisutne je zabavila i pobjednica festivala Ivona Cica.

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.