x

U Sarajevu održana audicija za nove Grandove zvijezde!

Ludnica ispred zgrade OBN TV! Naime, u subotu, 28. maja u prostorijama OBN TV održana je audicija za novu 2016./2017. sezonu Zvezda Granda i showa Neki novi klinci. Zbog ogromnog broja prijavljenih, audicija je potrajala cijeli dan, a za stolom žirija je sjedio direktor Grand Produkcije Saša Popović i poznati estradni menadžer Toni Lehmann.

Nova sezona Zvezda Granda i showa Neki novi klinci će se prikazivati, baš poput ovogodišnje - na OBN TV. Šansu da uspiju u najgledanijem muzičkom takmičenju na audiciji u Sarajevu okušalo je nekoliko stotina kandidata, pa je Saša Popović imao pune ruke posla. 

 

Na audiciji su se mogla vidjeti i poznata lica koja već imaju iskustva sa Zvezdama Granda, kao što su Emrah Emšo, Damir Džakmić, Kerim Zeljković, ali i ekipa koja već ima dosta  iskustva sa muzikom, kao što su Tarik Stambolić, Alija Huzbašić i Bajro Zahirović. Kako je zainteresiranost za ovo takmičenje velika, u moru kandidata isticale su se simpatične djevojčice koje su svojim talentom osvojile Sašu Popovića, kao i nekoliko atraktivnih djevojaka, koje su osim glasom, nastojale da obezbijede prolazak i svojim stasom.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.