x

U WOG centru otvoren sasvim drugačiji centar za djecu PartyTime Zona!

U petak 10. oktobra otvorila se PartyZona, jedan sasvim drugačiji centar za djecu, koji se nalazi u WOG centru. Na zabavi nije manjkalo djece, ni roditelja, a ni dobre zabave. 

PartyTimeBH ekipa je organizirala mađioničarsku predstavu kojom su sva prisutna djeca (zajedno sa mamama i tatama) bila očarana. Lilo je djecu razveselio svojim nastupom i uz njegove pjesme su svi razdragano plesali.

 

Prisutni su imali priliku da se igraju Lego i Duplo kockicama, da grade i da stvaraju. PartyZona nas je sve iznenadila posebno ograđenim kutkom za bebe, sa ogromnim, mekanim Lego kockama. Tu su bili i najnoviji proizvodi kao što su kinetički pijesak (pijesak koji se ponaša kao plastelin i ne pravi nikakav nered), floam-plastelin sa kuglicama koji je ljepljiv, ali ne za ruke, ponudama seminara za roditelje i još puno toga. 

 

Bilo je tu i slatkiša koje je teta Enesa iz Slatke Čarolije (sa Facebook stranice) posluživala, sokova i kanapea.

 

Na kraju su bile organizirane nagradne igre za roditelje sa djetetom, a nagrade su bile kutije sa aktivnostima i svim materijalima potrebnim za izvođenje istih, u kojima će imati priliku da od sada uživaju posjetioci PartyZone.

 

Da, bez greške, PartyZona je maštaona i stvaraona gdje će dragi roditelji moći da ispune sve želje svojoj djeci, da sanjaju i maštaju zajedno i uče puno toga jedni o drugima.

 

Radno vrijeme:

 

- svaki radni dan od 16:00-21:00 sati,

- vikendom od 10:00-20:00 sati.

 

Posjetite i facebook stranicu, te budite uvijek u toku sa iznenađenjima koje sprema ovaj dječiji centar: https://www.facebook.com/partytime.zona

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.