x

U Zenici održana humanitarna akcija za Sajjru Poljo!

Sinoć je na Trgu Alije Izetbegovića održana humanitarna akcija za Sajjru Poljo, djevojčicu koja je nesretnim slučajem prije 9 mjeseci nastradala u saobraćajnoj nesreći udarivši je nesvjestan vozač. 

Sajjra je nažalost ostala nepokretna i vezana je za kolica. Građani Zenice su pored dobrovoljne donacije imali priliku kupovinom kolača, sendviča, čajeva te i kupovinom ulaznica za predstojeći humanitarni koncert pomoći u prikupljanju potrebne sume novca koja bi pomogla da se čim prije izvrši transplatacija matičnih ćelija.

 

Organizator humanitarne akcije bila ja Nina Mehaj uz pomoć prijatelja i dobrih ljudi bez kojih ništa ne bi funkcionisalo. 

 

Donirati možete kupovinom ulaznica za humanitarni koncert koji će se održati u dvorani na Bilimišću 10.12. sa početkom u 19 sati gdje će nastupiti mnoge zvijezde kao : Anida Idrizović, Mirza Šut, Amra Helebić, Emelin Fetić, Deni Hadžik Krajišnik, Adelisa Ćurić, Ana Barukčić, Mirza Šečić, Harun Varupa, Emina Hrustić i muzička pratnja Nisveta Pivića.

 

Danas donaciju možete izvršiti u caffe Hennessy gdje će se održavati akcija `kafa za Sajjru` i prekosutra u nedjelju 6.12 u caffeu Ensar.

 

HUMANITARNA AKCIJA : POMOZI DA PONOVO HODAM

 

Za Sajjru Poljo kojoj je potrebna transplatacija matičnih ćelija.

Potreban iznos je 20.000 KM

 

Info telefon : 062 626 123

 

Način i uputstvo za uplatu novca iz druge države na devizni račun otvoren u IK banci DD Zenica

 

INVESTICIONO-KOMERCIJALNA BANKA DD ZENICA, BIH

IME I PREZIME : SAJJRA POLJO

I BAN : 3913 4013 0500 0130 51 

SWIFT : IKBZBA2X

TEKUĆI RAČUN: 134 010 013 995 9286

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.