x

U braku smo 15 godina, a imamo se*s svaki dan! Sve se promijenilo kad sam na radiju čula ovo!

Moj ljubavni život nije bio sjajan, sve dok na radiju nisam čula za izazov 60 dana se*sa svaki dan. Pomislila sam, što da ne!

Moj suprug John i ja smo imali se*s jednom nedjeljno. Ne zato što nismo bili zainteresovani za više se*sa, već mnogo toga drugog. Imali smo četvero djece od devet, sedam, pet godina i godinu dana, mnogo smo radili, krajem dana bili smo iscrpljeni. I ja sam bila na antidepresivima, što je uticalo na moj libido.

 

Pomislila sam da bi izazov od 60 dana samo pomogao našem braku. Kada sam došla na posao, odmah sam pisala mužu i predložila mu avanturu. Zaintrigirala sam ga, predložio mi je da počnemo još te večeri. Pravila su bila sljedeća: Imali bismo se*s svih 60 dana, sa izuzetkom kad smo bolesni, ako putujemo, kada imam menstruaciju.

 

Prijalo nam je. Nije bilo onoga ``Hoćemo li`` svake večeri, podrazumijevalo se. A samo nekoliko dana poslije ulaska u eksperiment desilo se nešto zanimljivo - John je postao mnogo nježniji sa našom djecom kada bih ih uveče smještao u krevet. Kad sam mu to rekla, objasnio mi je da se osjeća opušteno, da mu nije važno koliko vremena imamo za spavanje, podrazumijevalo se da imamo se*s svaku noć. Primijetili smo da smo opušteniji i po pitanju drugih stvari, se*s je lučio hormone sreće, prenosi Blic.

 

Sve je to uticalo ne samo na naše bolje raspoloženje, već i na to da se dublje povežemo. Noći su nam postale romantičnije. Masaža, muzika, sve je postalo sastavni dio naše svakodnevice. Gledajući druge parove, osjećali smo se važni. Bili smo sigurni da imamo više se*sa od njih.

 

A kada je izazov bio gotov, nijedno od nas nije želio da prestane. Odlučili smo da nastavimo. Sada imamo se*s najmanje šest puta u nedjelji. I dalje osjećamo želju jedno prema drugome. U braku smo 15 godina, oboje se približavamo 40-im, proslavljamo peti mjesec kako svaki dan imamo se*s. Vjerujem da ćemo i u budućnosti nastaviti sa ovom praksom. Ako slučajno i prestanemo, znam da ćemo nastaviti.

 

Izvor: Hayat.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.