x

U društvu ovakvih djevojaka svaki muškarac želi da bude, ali ne na duge staze!

Izraz ``orbitirajuća djevojka“ možda nije toliko popularan, ali reč je o djevojkama koje se u grupicama skupljaju oko frajera i prate ih u stopu. Uvijek imaju favorita, ali su spremne da ih zamijene za bilo koga ko pokaže interes. Većina njih želi vezu, ali ponašaju se kao da im je potpuno svejedno – to je prvi razlog zašto ih muškarce vole više od djevojaka sa kojima žele nešto više.

Evo još nekih karakteristika ovakvih djevojaka:

 

Spremne su na seks

 

Ovakve djevojke se neće naljutiti ako ih muškarac nakon seksa pošalje kući i ne javi se nakon toga – zapravo, vrlo vjerovatno hoće ali to neće pokazati što je čini popularnom u muškom društvu.

 

Ne traže ništa

 

Muškarci to koriste kao savršen izgovor. Žena koja se u startu postavila kao žena koja ne želi ništa ozbljno nema pravo da prozira frajera da joj nešto duguje.

 

Uvijek je tu negdje

 

“Orbitirajuće djevojke“ uvijek kruže oko muškaraca u nadi da će upecati nekog ko će im dati baš ono što žele. Muškarci s druge strane, znaju da im neće dati baš ništa, ali se ne osjećaju loše zbog toga jer znaju da će ona ubrzo pronaći nekog novog.

 

Dižu im ego

 

Postoje muškarci kojima je glavni cilj da imaju žene oko sebe jer smatraju da ih to čini poželjnijim. Muškarac koji svoj ego pumpa brojem žena koji ga okružuje najradije će odabrati više „oribitirajućih“ nego jednu pravu.

 

Izvor: Kolektiv.me

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.