x

U hotelu Hollywood prezentiran POLEN FOOD brend!

U Sarajevu je 21.09. pod pokroviteljstvom kompanije ASEM SOLAR d.o.o., u hotelu Hollywood, održana prezentacija POLEN GIDA - POLEN FOOD brenda.

POLEN GIDA je turski brend, osnovan 1997. godine i predstvalja jednu od vodećih kompanija u svijetu u proizvodnji sirovina za poslastičarsko-pekarsku industriju. Kvalitet proizvoda je izrazito visok, što potvrđuje i broj predstavništva u više od 55 zemalja svijeta, uključujući Aziju, Afriku i Daleki istok, dok se sam portfolio ponude sastoji od preko 250 različitih sirovina koje se koriste u poslastičarstvu. Proizvodi POLEN GIDA ispunjavaju norme za sljedeće standarde i certifikate: ISO22000, SWISS Cert, TFC, JECFA, FCC i Halal cert. Preko domaće kompanije ``ASEM SOLAR d.o.o.`` koja je generalni distributer i uvoznik za teritorij BiH, poslastičarsko pekarske sirovine ovog brenda su sada dostupne i na cjelokupnom teritoriju BiH.

Teoretski dio prezentacije je vodio generalni menadžer za evropsku regiju, gosp. Ilhan Vatasaver, dok je praktični dio prezentacije vodio gosp. Orhan Yagci, inače balkanski prvak u poslastičarstvu. Prezentacija je u trajanju od četiri sata imala za cilj da prikaže upotrebu sirovina ovog brenda za izradu najljepših i najukusnijih kolača. Pored prezentacije u Sarajevu, iste su održane u Banja Luci kao i u Tuzli. Ovom prilikom iz ponude se izdvaja odlična dekor masa za oblaganje torti (fondan, bijeli i u bojama), te mase sa posebnom formulom namijenjene isključivo izradi figurica, također u bojama. Pored navedenog, u ponudi su i hladne glazure u 17 boja/okusa kao i svjetlucave ``glamur`` glazure jedinstvene na tržištu, te još dosta drugoga. Kompletnu ponudu kao i cjenovnik možete pogledati na www.polengida.ba.

Kontakt informacije: +387 60 337 7777 ili +387 60 338 8888, ili na email adresu [email protected].

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.